Momentul în care Elena Udrea i-a surprins pe toți la Curtea de Apel. ”Suntem la instanță, nu la biserică”

Nicu Stan 05.03.2021, 12:54
Momentul în care Elena Udrea i-a surprins pe toți la Curtea de Apel. ”Suntem la instanță, nu la biserică”

Momentul în care Elena Udrea i-a surprins pe toți la Curtea de Apel. Ce a anunțat fostul demnitar apropiat al lui Traian Băsescu, citiți în rândurile de mai jos.

Elena Udrea se jură că nu mai fuge din țară. DNA nu o crede pe cuvânt. Ce măsuri ia în acest sens

Acesta este momentul în care Elena Udrea i-a surprins pe toți la Curtea de Apel. Ce a spus fosta blondă de la Cotroceni, vedeți în rândurile următoare.

Astfel, Elena Udrea a anunțat că nu se pune problema să plece din nou din România, după ce a fost condamnată la 8 ani de închisoare în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009. De altfel, DNA, pentru a nu încerca să fugă din nou, vrea ca Elena Udrea să fie pusă sub control judiciar.

DNA a solicitat ca Elena Udrea să fie pusă sub control judiciar

Astfel, Elena Udrea a făcut aceste declarații vineri, la Curtea de Apel București, care judecă solicitarea DNA de a o plasa sub control judiciar, măsură care implică și interdicția de părăsire a României.

Sunt singurul caz care s-a întors în ţară de bunăvoie. Dacă aş fi vrut să nu mă întorc, nu mă întorceam acum doi ani. Am venit pentru că mi-am dorit să mă întorc şi, vă amintesc, plecarea mea s-a datorat unei decizii abuzive a instanţei. 

Cui îi este frică de Elena Udrea?

Despre plecarea mea în Costa Rica cred că nu e cazul să discutăm. Cu toate acestea, eu m-am întors de bunăvoie din Costa Rica şi nu se pune problema în acest moment să fie un risc ca eu să plec undeva„, a susținut Elena Udrea, la sosirea la instanță. Elena Udrea s-a mai plâns că nu înţelege de ce statul „merge cu toată forţa” împotriva ei, de vreme ce ea nu mai are vreo funcţie publică.

După şapte ani, de când nu mai am nicio funcţie publică, după 10 ani de când nu mai sunt ministru, cinci ani de când nu mai sunt deputat, totuşi să îţi fie frică atât de mult de Elena Udrea, încât să mergi cu toată forţa statului împotriva mea? Eu cred că nicio instanţă nu poate să menţină decizia de la fond, nici măcar completul domnului judecător Ionuţ Matei de la Înalta Curte nu poate să menţină soluţia de la fond.

Elena Udrea vrea să își crească copilul în libertate

Este dreptul meu să cred asta şi este dreptul meu să contest în apel decizia care s-a dat şi asta voi face. Sunt un om liber, am un copil, vreau să îl cresc în libertate. Condamnarea nu a fost doar asupra mea, a fost asupra unui copil de doi ani, care până la urmă de ce ar suferi o aşa nedreptate?

Nu mai sunt singură ca acum cinci ani, când mă puteam lupta ca un haiduc, acum am responsabilitatea unui copil, mă lupt pentru el, nu doar pentru mine„, a mai spus Elena Udrea.

Urmăriți Impact.ro și pe