Elena Udrea, mărturisiri uimitoare despre relația cu Adrian Alexandrov! Cum a reușit să o cucerească bărbatul

Redacția IMPACT 14.02.2020, 19:55
Elena Udrea, mărturisiri uimitoare despre relația cu Adrian Alexandrov! Cum a reușit să o cucerească bărbatul

Elena Udrea nu ratează nicio ocazie pentru a-i declara iubirea partenerului său de viață, Adrian Alexandrov. Recent, celebra blondină a dezvăluit cum este Alexandru ca iubit, dar și ca tată. De asemenea, Udrea a povestit și cum au reușit să rămână împreună, dar și prin câte greutăți au trecut.

Elena Udrea, despre relația pe care o are cu Adrian Alexandrov: ”Este o relație puternică”

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, are doar cuvinte frumoase la adresa bărbatului care i-a dăruit un copil. Așadar, acum Udrea este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, are o fetiță care crește văzând cu ochii și un bărbat iubitor care o sprijină și o ajută de fiecare dată, fără să stea pe gânduri.

elena udrea, adrian alexandrov, relație
Elena Udrea, despre relația pe care o are cu Adrian Alexandrov. sursă foto: Ciao.ro

Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat (n.r. statutului ei de refugiat din Costa Rica), mai bine chiar decât alții cu mai  multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armată, dar nu în garnizoană, ci direct pe front…”, a povestit Elena Udrea într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Ciao.

Elena Udrea și partenerul său de viață se bucură să o vadă pe Eva cum crește tot mai mult, de la o zi la alta. La începutul acestui an, cea cunoscută cândva românilor ca „blonda de la Cotroceni” le mărturisea fanilor de pe rețelele sociale că s-a văzut pusă într-o situație neașteptată. I-a spus pentru prima dată fetiței sale o poveste.

Însă, s-a văzut pusă în dificultate, pentru că a uitat finalul, dar a avut noroc, deoarece Eva adormise. Basmul românesc ales de Elena Udrea fusese „Capra cu trei iezi”.  Doar că, aceasta nu își putea aminti cum s-a încheiat totul în poveste, după cum le-a împărtășit chiar ea internauților.

Urmăriți Impact.ro și pe