Elena Udrea, ipostază neașteptată. Cum a fost surprinsă pe nepregătite. Foto

Redacția IMPACT 09.01.2020, 14:28
Elena Udrea, ipostază neașteptată. Cum a fost surprinsă pe nepregătite. Foto

În ciuda evenimentelor nefericite din viața ei, Elena Udrea își dedică în totalitate timp cu fetița sa, Eva Maria. Ea a preferat să se concentreze mai mult pe viața personală și să se bucure din plin de postura de mamă.

Elena Udrea nu mai știe „Capra cu trei iezi”

Fostul Ministru al Turismului a fost pus în dificultate de una din cele mai simple și populare povești românești. Frumoasa blondă a fost pusă în dificultate de finalul „Caprei cu trei iezi”, pe care i-a povestit-o fiicei sale înainte de culcare. De altfel, este prima poveste de adormit pe care Elena Udrea i-o spune fetiței sale, de când a devenit pentru prima oară mămică.

„Wow… în seara aceasta am spus prima poveste copilului meu… nu mi-am imaginat vreodată momentul acesta. Luată pe nepregătite, am povestit Capra cu trei iezi.? Din fericire, Eva a adormit atunci când lupul a mâncat iezii, pentru că nu mi-am amintit finalul. Cum a reușit capra să îi salveze până la urmă??

P.S. Dacă am scăpat de război, avem timp de povești.
La mulți ani în 2020!”, este mesajul postat în descriere fotografiei de pe Facebook, alături de fetița sa, Eva.

„Capra cu trei iezi” este o poveste – basm scrisă de autorul român Ion Creangă.  Aceasta a fost publicată pentru prima dată în revista Convorbiri literare la data de 1 decembrie 1875. Totuși, aceasta i-a dat bătăi de cap Elenei Udrea.

Elena Udrea a fost Ministru al Turismului în perioada 22 decembrie 2008 – 9 februarie 2012. Ea a fugit din România în Costa Rica în februarie 2018, pentru a scăpa de condamnarea din dosarul „Gala Bute”. Udrea a fost reţinută pe 3 octombrie 2018, la fix trei săptămâni după naşterea fetiţei sale, de către Biroul Naţional Interpol din Costa Rica. Ea s-a întors în țară în luna iulie a anului trecut. Elena Udrea a născut-o în Costa Rica pe fetița sa Eva.

Urmăriți Impact.ro și pe