Cum arată și cu ce se ocupă soacra Elenei Udrea. Motivul nebănuit pentru care femeia nu se află în țară, aproape de nepoțica ei

Redacția IMPACT 11.02.2020, 14:29
Cum arată și cu ce se ocupă soacra Elenei Udrea. Motivul nebănuit pentru care femeia nu se află în țară, aproape de nepoțica ei

Soacra Elenei Udra se află departe de țară, de câțiva ani. Mama partenerului de viață al cunoscutei femei din politica românească nu este o prezență atât de mediatizată. Spre deosebire de mama acesteia, care o ajută să o crească pe Eva, nu mulți știu cum arată soacra Elenei Udrea sau cu ce se ocupă femeia. Totodată, mama lui Adrian Alexandrov este mai puțin implicată în creșterea nepoatei, fiind la distanță.

Cum arată și cu ce se ocupă soacra Elenei Udrea

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au devenit părinți pe 20 septembrie 2018, când celebra blondă a adus-o pe lume pe Eva. Micuța a crescut foarte mult și cei doi se mândresc cu faptul că au putut să o vadă făcând primii pași sau explorând împrejurimile casei lor din apropiere de Capitală.

Cum arată și cu ce se ocupă soacra Elenei Udrea. Motivul nebănuit pentru care femeia nu se află în țară, aproape de nepoțica ei
Anișoara, soacra Elenei Udrea, trăiește de mulți ani în Italia

Totuși, pentru că meseria de mămică nu e deloc ușoară, fostul ministru al Turismului a avut nevoie de tot ajutorul pe care l-a putut primi, în creșterea Evei. De aceea, s-a bazat adesea pe mama ei, pentru că nu și-a dorit să angajeze o bonă, când a trebuit să onoreze diverse întâlniri sau afaceri.

Motivul nebănuit pentru care femeia nu se află în țară, aproape de nepoțica ei

Dacă mama Elenei Udrea se află mai mereu în compania nepoatei sale, pe care o vede crescând de la o zi la alta tot mai mult, nu același lucru se poate spune despre Anișoara, soacra ei. Femeia este plecată de foarte mulți ani departe de țară și lucreză în Italia. S-a stabilit departe de meleagurile natale la fel ca foarte mulți români.

În prezent, are vârsta de 60 de ani și revine foarte rar în România, de cele mai multe ori pentru vacanțe, în Sulina, potrivit wowbiz.ro. Totuși, aceasta ține legătura cu toți cei dragi prin intermediul rețelelor sociale. Una dintre cele mai mari pasiuni pe care soacra Elenei Udrea le are este croșetatul. Femeia este de meserie îngrijitoare și pe lângă partenerul de viață al Elenei Udrea, aceasta mai are un băiat și o fată.

„Cred că găsesc motive să plâng săptămânal. De când s-a născut Eva, plâng săptămânal, căci văd tot felul de cazuri, cu copii… Ultima oară am plâns când a murit tata. Nu sunt plângăcioasă de fel, dar naşterea Evei m-a schimbat. Când e copilul tău, îl creşti tu, când e acolo şi vezi dacă îi e bine, dacă îi e rău… dacă nu trăieşti asta nu poţi înţelege.”, povestea Elena Udrea, în emisiunea lui Teo Trandafir, înainte de Crăciun.

Urmăriți Impact.ro și pe