Cum s-a schimbat Elena Udrea, de când a devenit mamă. Iubitul a dat-o de gol

Redacția IMPACT 19.12.2019, 18:22
Cum s-a schimbat Elena Udrea, de când a devenit mamă. Iubitul a dat-o de gol

De când s-a întors în România, Elena Udrea a fost mult mai discretă cu aparițiile ei în public. De altfel, ea a preferat să se concentreze mai mult pe viața personală și să se bucure din plin de postura de mamă. Dar, de această dată, fostul Ministru al Turismului a decis să facă o excepție.

Elena Udrea, invitată pentrui prima oară într-o emisiune după întoarcerea din Costa Rica

Elena Udrea a acceptat invitația în cadrul emisiunii Teo Show, difuzată pe postul de televiziune Kanal D. Dar nu a venit singură, ci însoțită de familia sa, mai precis alături de Adrian Alexandrov și de fetița sa, Eva. După divorțul cu Dorin Cocoș, Elena Udrea a început o relație cu Adrian Alexandrov. Fostul Ministru al Transporturilor este acnhetat în mai multe dosare în care a fost implicat, pentru care s-a început urmărirea penală. Udrea a obținut statutul de refugiat politic în Costa Rica, unde a stat din 2018 până în luna iulie a acestui an. Elena Udrea a născut-o în Costa Rica pe fetița sa Eva.

În ciuda dificultăților prin care a fost nevoită să treacă, fosta consilieră a lui Traian Băsescu spune că viața ei s-a schimbat radical de când a devenit mamă.

„Cred că găsesc motive să plâng săptămânal. De când s-a născut Eva, plâng săptămânal, căci văd tot felul de cazuri, cu copii… Ultima oară am plâns când a murit tata. Nu sunt plângăcioasă de fel, dar nașterea Evei m-a schimbat”, a declarat Elena Udrea la Teo Show, la Kanal D.

„Când e copilul tău, îl crești tu, când e acolo și vezi dacă îi e bine, dacă îi e rău… dacă nu trăiești asta nu poți înțelege”, a mai Elena Udrea.

Frumoasa blondină în vârstă de 45 de ani a venit îmbrăcată într-o rochie lungă, din dantelă roșie, fiind o apariție de senzație pe micile ecrane. Ea a venit însoțită de partenerul său de viață, este cu 11 ani mai tânăr decât Elena Udrea. Bărbatul a fost manechin de când avea 18 ani, iar acum lucrează că broker imobiliar. În cadrul emisiunii, a vorbit și el, la rândul său despre ipostaza de a fi tată.

„Eu credeam că pot fi polițistul rău și Elena cel bun, dar lucrurile s-au mai schimbat după ce s-a născut fetița. Sunt destul de permisiv ca tată. Când va crește, cred că se vor schimba lucrurile. Îi voi ține interviuri cu eligibilul atunci când cineva va dori să scoată fata în oraș”, a declarat Adrian Alexandrov.

Urmăriți Impact.ro și pe