Constantin Enceanu, cuvinte dure despre scandalul momentului. Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu nu o să fie încântate de părerea artistului

Ana Anitoiu, Ana Chivu 22.05.2021, 17:53

Cântărețul de muzică populară Constantin Enceanu a spus cuvinte dure despre scandalul momentului ce a izbucnit între colegele sale de breaslă, Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu. Cele două interprete nu vor fi încântate de părerea artistului.

De unde a pornit războiul între Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu

În urmă cu ceva timp, Maria Dragomiroiu a spus că după ce a bucurat românii cu interpretările ei timp de zeci de ani, pensia cu care s-a ales este una de doar 1.200 de lei. Elena Merișoreanu a fost deranjată de această declarație a colegei sale de breaslă și a ținut să îi amintească faptul că are și alte surse de venit.

”Maria Dragomiroiu este o solistă cunoscută, este plină de bani! Ea nu a fost angajată decât puțin timp, prin tinerețe, undeva la Scornicești, cum să aibă pensie?! Să zică merci că are și atât (n.r. 1200 lei). Dar să vii tu să te vaiți că ai pensie mică, când tu îți arăți ce bogății ai pe acasă. Vile, terenuri vândute, o casă la Vâlcea. Nu e suficient că faci reclamă Farmacia Inimii?! Păi ea se vaită de bani?! Nu-l are pe Dumnezeu în sufletul ei. Să-i fie rușine!”, spunea Elena Merișoreanu.

Constantin Enceanu, cuvinte dure despre scandalul momentului. Elena Merisoreanu si Maria Dragomiroiu nu o sa fie incantate de parerea artistului
Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu, replică acidă la adresa Elenei Merișoreanu

De cealaltă parte, Maria Dragomiroiu a spus despre Elena Merișoreanu că este un om rău și că i se pare că s-a născut doar ca să își judece colegii. Ea a precizat despre colega ei de breaslă că este ”mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă”.

”S-a gândit ea să-mi facă o bucurie chiar de ziua mea și și-a dat cu părerea, într-o emisiune, despre pensia mea, aia mică, se știe cât e. A zis că probabil nu am muncit nicăieri. E un om rău, răutăcioasă mai bine zis, nu poți să te duci să judeci un coleg când nu e treaba ta. De pierdut are sufletul dânsei, nu eu. Nu sunt supărată, dar să vinzi o poveste așa, dintr-o minciună?! Peste tot la tv e prezentă ca să vorbească despre toți colegii. Eu am pus o întrebare: cum să trăiești ca artist cu 1.200 de lei? Și ea a venit să mă judece”, a spus Maria Dragomiroiu la Pro TV.

Constantin Enceanu, cuvinte dure despre conflictul dintre Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu

Referitor la tot acest scandal dintre Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu, cântărețul de muzică populară Constantin Enceanu și-a spus opinia, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.ro. Artistul susține că cele două artiste trebuie să aibă timp liber, dacă găsesc răgazul pentru un asemenea conflict.

”N-au ce face! Să se certe! Se vede că au timp pentru așa ceva. Eu nu am timp de lucruri de acest gen care nu ne fac cinste niciunuia dintre noi. Eu mă culc, uneori, și a doua zi la ora 11.30, pentru că am foarte multă treabă la localul meu de nunți, din Filiași”, a spus Constantin Enceanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...