Elena Merișoreanu, decizie grea după infectarea cu covid. „Am dat banii înapoi”

Badea Violeta, Camelia Moldoveanu 30.09.2021, 15:48
Elena Merișoreanu, decizie grea după infectarea cu covid. „Am dat banii înapoi”

Elena Merișoreanu s-a infectat cu Covid și a dezvoltat o formă gravă a bolii, deși era vaccinată cu ambele doze. Artista se află în continuare internată la Institutul Matei Balș din Capitală.

Cum se simte Elena Merișoreanu

Cântăreața de muzică populară și-a îngrijorat fanii atunci când s-a aflat că a fost infectată cu noul coronavirus și se află înternată în stare gravă la spital. Nimeni nu se aștepta la o asemenea veste, fiindcă Elena Merișoreanu este vaccinată cu schema completă.

Cu toate astea, diagnosticul medicilor a fost unul clar: Covid-19. Din fericire, interpreta a declarat că se simte mult mai bine, dar trebuie să rămână în spital și să urmeze un tratament la plămâni, deoarece aceștia au fost puțin afectați.

„Sunt spre bine, Doamne ajută! Sunt tot în spital, dar nu am febră, nu am avut nevoie de mască de oxigen. Stau să treacă cele 14 zile, să termin tratamentul că mai am ceva la plămâni, sunt puțin afectați. Zilele astea au spus că o să-mi dea drumul acasă.

Am stat mult cu răceala, ca tâmpita acasă, și am venit destul de târziu. 7% – 8% am fost plămânii afectați, de la tuse, de la răceala aia cum credeam eu, dar era COVID, de fapt. M-a luat cu transpirații…

Eu, care sunt o fire care nu zac în pat, cum mă ridicam, cum mă lua oboseala și voiam să dorm. A doua zi, cum am ajuns la spital, m-am simțit mai bine. Acum mi-a ieșit bine saturația, medicii or să-mi dea drumul curând.”, a declarat Elene Merișoreanu, citată de fanatik.ro.

Elena Merisoreanu a facut un anunt crunt
Elena Merisoreanu a facut un anunt crunt

Elena Merișoreanu a făcut un anunț crunt

După această perioadă dificilă prin care a trecut, cântăreața de muzică populară a luat decizia de a renunța la evenimente, fiind convinsă că de acolo a contactat virusul Sars-Cov-2.

De altfel, interpreta a anunțat că a înapoiat deja banii pentru evenimentele la care era invitată să întrețină atmosfera. De asemenea, Elena Merișoreanu va fi mai selectivă și nu va mai merge la toate emisiunile.

„Nu mă mai duc la evenimente, doamne ferește! Aveam evenimente luate în perioada următoare, dar am pus-o pe fiica mea și a dat banii înapoi cui mi-a dat arvună. Păi, cum să mă mai duc? Aveam de terminat CD-ul, de filmat videoclipuri, aveam totul plătit, dar, dacă s-a întâmpat asta, nu mai fac nimic“, a mai adăugat Elena Merișoreanu pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...