Declarații incredibile după Survivor. Ce spune Sonny Flame despre Elena Ionescu

Rădulescu Valentin 14.06.2020, 15:11

În timpul emisiunii Surivor, Elena Ionescu și Sonny Flame au fost destul de apropiați, lucru care le-a stârnit curiozitatea celorlalți colegi. Așadar, de-a lungul timpului au început să apară mai multe acuze la adresa celor doi. Dar Sonny Flame mărturisit ce s-a întâmplat cu adevărat între ei.

Ce a spus Sonny Flame despre Elena Ionescu?

Elena Ionescu a reușit să pună mâna pe marele premiu de la Survivor, dar de-a lungul competiției aceasta a fost acuzată că s-a apropriat prea mult de Sonny Flame și ar fi avut o idilă. Cei doi artiști au petrecut foarte mult împreună și au început să apară speculații că nu este vorba doar despre o simplă prietenie. Colegii lor au susținut că au fost martorii unor gesturi care nu se cuvin, ținând cont că cei doi au o familie acasă. Dar Sonny Flame a vorbit recent despre toate cele întâmplate pe plajă.

„Nu a fost nimic între noi sub nicio formă. Am curaj să jur pe orice vrea publicul, pe Biblie, pe biserică, chiar pe soția și pe fiica mea, că nu a exista niciun fel de legătură între noi. Vă jur cu mâna pe inimă, pentru că m-au deranjat aceste speculații. Am vorbit și cu soția, mă gândesc că și probabil părinții ei m-au judecat. Nu știu ce imagini au apărut…Noi stăteam și împărțeam pătura, pentru că pe timpul nopții era foarte frig. Aveam câte o pătură subțire de fiecare. Am preferat să stau lângă Elena, pentru că eram prieteni, am pus o pătură una peste alta ca să ne fie mai cald și evident că observând niște lucruri în echipă, aveam posibilitatea să ne spunem la ureche. Ea îmi spunea ce a observat, eu îi spuneam părerea mea și oarecum, am comunicat mai bine. Nu a fost niciun fel de apropiere și acea aluzie a lui Ghiță, atunci când a acuzat-o pe Elena în Consiliu că făcea chestii sub pătură cu mine, mi s-a părut de cea mai joasă speță, m-a dezgustat total. Mi-a jignit familia, i-a jignit și familia ei, etc. A fost o mizerie și i-am și spus-o lui Ghiță după…Frate, dacă nu am fi fost în competiția asta, nu știu ce aș fi făcut cu tine după vorbele alea. Repet, vă jur că nu este nimic adevărat”, a spus Sonny Flame în cadrul emisiunii Ștafeta mixtă.

Declarații incredibile după Survivor. Ce spune Sonny Flame despre Elena Ionescu
Declarații incredibile după Survivor. Ce spune Sonny Flame despre Elena Ionescu

Elena Ionescu consideră că tot ce au zis colegii despre ei este o minciună

Nici Elena nu a lăsat lucrurile așa și a ținut să lămurească situația, astfel încât a susținut declarațiile cântărețului. Vedeta a ținut să precizeze că a fost strict o relație de prietenie și nimic mai mult, iar restul lucrurilor spuse au fost numai mizerii. Totodată, câștigătoarea premiului a fost acuzată de fanii competiției pentru că nu ar fi meritat să câștige.

„Ce s-a spus în Republica Dominicană au fost numai mizerii! Niciodată, dar niciodată, nu s-a pus problema unei apropieri între noi decât de prietenie. Îmi amintesc că atunci când Sonny a venit în competiție, eu eram marginalizată de toți, doar pe trasee se mai discuta cu mine, în rest, erau mulți nervi, mai ales la eliminare, multă presiune. Sonny m-a susținut, la fel și eu pe el, poate și pentru că ne cunoșteam din industria muzicală. În plus, eu am văzut că faimoșii mei, atunci când au realizat că a el depășit momentul cu accidentarea, este bun și aduce puncte, au vrut să îl scoată din cursă și au făcut tot posibilul să reușească. Pentru simplul motiv…că era în apropierea mea! Urât! Au făcut și au zis niște mizerii, că îmi e mie rușine de rușinea lor. Eu îmi știu locul, sunt o femeie matură, sunt obișnuită cu viața din televiziune, știu cum stă situația, nu aș fi făcut niciodată vreo măgărie de genul acesta. Sonny are o soție minunată, pe care am cunoscut-o, un copil frumos, și DA, suntem într-o relație foarte bună de prietenie. Mai mult, în curând, vom scoate și un material muzical împreună, fiindcă oamenii frumoși se adună”, spus Elenea tot în emisiunea Ștafeta mixtă.

Urmăriți Impact.ro și pe