Elena Ceaușescu s-a iubit cu fratele lui Nicolae Ceaușescu! Lucruri neștiute despre relația interzisă cu Marin

Iancu Andreea / 14.10.2020, 16:26
Elena Ceaușescu s-a iubit cu fratele lui Nicolae Ceaușescu! Lucruri neștiute despre relația interzisă cu Marin

Chiar și la 30 de ani de la căderea comunismului, încă există lucruri neștiute despre cuplul care a condus România în acea perioadă. Viața primei doamne, Elena Ceaușescu, a fost una care ascunde numeroase enigme. Se pare că soția lui Nicolae Ceaușescu s-ar fi iubit și cu fratele acestuia, Marin Ceaușescu. Totodată, Elena ar fi avut mai multe relații amoroase, chiar și în timpul mariajului cu dictatorul.

Elena Ceaușescu s-a iubit cu Marin, fratele dictatorului

Dacă ar fi să dăm crezare poveștilor spuse de istorici, Elena Ceaușescu ar fi trăit numeroase povești de iubire, atât în timpul mariajului, cât și înainte de relația cu Nicolae Ceaușescu. Totuși, una dintre ele îl implică și pe fratele dictatorului, Marin. Se pare că Elena Ceaușescu și Marin Ceaușescu ar fi avut o legătură amoroasă.

Venită în București și înscrisă în Partidul Comunist, Elena l-a cunoscut pe Marin. Totuși, relația dintre ei a fost una scurtă, întrucât bărbatul a fost nevoit să plece în armată. Mărturie a acestui amor au rămas mențiunile fiicei lui Marin, Mihaela Ceaușescu. Aceasta a descris în cartea “Nu regret, nu mă jelesc, nu strig” legătura dintre Elena și Marin. 

“tanti Lenuța avea o slăbiciune pentru deosebită pentru Marin, pe care-l cunoscuse înaintea lui Nicolae și cu care chiar flirtase o scurtă perioadă… Așa ziceau gurile rele din familie și îi mai reproșa și mama la necaz lui tata, dar mai mult așa în glumă, luându-l peste picior. >”

Marin Ceaușescu, alături de soția sa și fiica lor, Mihaela
Marin Ceaușescu, alături de soția sa și fiica lor, Mihaela

Ce amanți a avut Elena Ceaușescu

Prima relația, înainte de a-l cunoaște pe Nicolae Ceaușescu, a avut-o cu tatăl naistului Gheorghe Zamfir, la Petrești. Aceasta a fost întâia dragoste a celei care urma să devină prima doamnă a României. Elena Ceaușescu s-a iubit pentru scurt timp cu tatăl lui Zamfir, acesta din urmă plecând la București. El s-a angajat drept chelner, iar Elena a încercat să îl urmeze, însă bărbatul a refuzat reluarea relației.

Ulterior, în 1939, pe când Nicolae Ceaușescu se afla în închisoare, Elena s-a iubit cu un soldat neamț. Totuși, unul dintre amorurile intense ale primei doamne l-a reprezentat cel cu medicul Abraham Schechter. Acesta a lucrat timp de 17 ani ca doctorul personal al familiei Ceaușescu. În cartea “După 14 ani – Sosia lui Nicolae Ceaușescu se destăinuie”, este notat un pasaj în care se subînțelege că Elena și medicul Schechter erau amanți.

“Odată, în Primăverii, mi-a spus colegul meu care era de serviciu la vilă, că cei trei au intrat cu mașina în curtea reședinței cuplului Ceaușescu. Nicolae a coborât și a început să urce scările pentru a intra în casă. În urma sa venea Elena, urmată de doctorul Schechter, ultimul fiind colegul meu. În timp ce urcau pe scări, cel care mi-a povestit scena a văzut cum doctorul a mângâiat-o ușor pe fund pe Tovarășa”, conform fostului colonel Dumitru Burlan, fost angajat în serviciul de Gardă al Direcției 5 a Securității.

Relația s-a sfârșit brusc, în 1973, când doctorul a murit în mod suspect. Aparent, Schechter s-ar fi aruncat de pe acoperișul Spitalului de Urgență Floreasca. Într-un bilet de adio, el ar fi acuzat probleme cu soția sa, grav bolnavă.

Pe de altă parte, lista bărbaților cu care s-a iubit Elena Ceaușescu este completată de nume precum Eftimie Iliescu, Ioan Ursu și Victor Atanasie Stănculescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI