Fiul Elenei Băsescu a împlinit 5 ani. Primele imagini de la petrecerea nepotului fostului președinte al României. Foto

Diana Radu 31.01.2020, 17:56
Fiul Elenei Băsescu a împlinit 5 ani. Primele imagini de la petrecerea nepotului fostului președinte al României. Foto

Elena Băsescu și fostul său soț Bogdan Ionescu l-au sărbătorit astăzi pe băiețelul lor, care a împlinit 5 ani. Micuțul Traian Jr. a avut parte de o petrecere pe cinste la grădiniță, dar și de un tort pe măsură. Nepotul lui Traian Băsescu a fost încântat peste măsură de petrecerea surpriză organizată de mama sa.

Fiul Elenei Băsescu a împlinit 5 ani. Cum a fost sărbătorit nepotul fostului președinte al României?

Bucurie mare în familia Elenei Băsescu, fiul acesteia a împlinit frumoasa vârstă de cinci ani. Pentru a sărbători acest eveniment special, Elena Băsescu i-a organizat micuțului Traian Jr. o petrecere surpriză la grădiniță. Deliciul petrecerii a fost cu siguranță tortul care a fost decorat cu o mașină de poliție. Asta pentru că micuțul își dorește ca atunci când va fi mare să devină polițist.

elena basescu, micutul traian, aniversare, tort
Cum a fost sărbătorit nepotul fostului președinte al României?. Sursă foto: Instagram 

De asemenea, o altă surpriză pentru cel mic a fost faptul că tatăl acestuia, Bogdan Ionescu a participat și el la petrecerea băiețelului său. Elena Băsescu și fostul său soț au împreună doi copii: Sofia și Traian Jr, de dragul cărora au rămas în relații foarte bune.

Traian Băsescu, alături de nepoțelul său
Traian Băsescu, alături de nepoțelul său

De asemenea, nici bunicii lui Traian Jr. nu s-au lăsat mai prejos și i-au făcut cadou nepotului o motocicletă de poliție, cu care se poate plimba în voie până când va deveni mare și se va plimba într-o mașină de poliție, așa cum visează micuțul.

Elena Băsescu: ”Sunt fascinată de copiii mei”

Fiica fostului președinte al României a devenit mamă pentru a treia oară pe data de 4 iunie 2018, atunci când a adus-o pe lume pe Anastasia al cărui tată este Cătălin Gheorhe. Anastastia a rămas alături de Elena Băsescu după ce fiica fostului președinte a divorțat de Cătălin Tomată. În ciuda faptului că a avut parte numai de ghinion în relații, Elena se declară o femeie fericită și independentă, care poate avea grijă singură de copii ei.

„Mi-am dorit foarte mult să am mai mulţi copii, sunt fascinată de copiii mei. Sunt o mamă care are grijă în permanenţă de ei, eu îi duc la şcoală, eu mă ocup de alimentaţia şi de educaţia lor. Am şi un ajutor în părinţii mei, în părinţii lui Cătălin, dar şi în părinţii lui Bogdan, cărora vreau să le mulţumesc pentru tot sprijinul”, a declarat Elena Băsescu.

Urmăriți Impact.ro și pe