Elena Băsescu, fotografie emoționantă de la festivitatea de deschidere a noului an școlar. Cum a apărut alături de copii

Badea Violeta, Mihai Ianoși 13.09.2021, 12:43
Elena Băsescu, fotografie emoționantă de la festivitatea de deschidere a noului an școlar. Cum a apărut alături de copii

Astăzi, 13 septembrie, a sunat clopoțelul pentru început de an școlar! Părinții au putut participa, alături de copiii lor, la festivitatea de deschidere. Elena Băsescu nu a lipsit de la acest eveniment important și s-a întors în curtea școlii pentru a fi alături de doi dintre micuţii ei.

Elena Băsescu, la festivitatea de deschidere a noului an școlar cu doi dintre copiii ei

Elena Băsescu, în vârstă de 41 de ani, este foarte implicată în creșterea celor trei copii pe care îi are din nouă relații diferite. Fiica lui Traian Băsescu are un băiețel și o fetiță cu Bogdan Ionescu, cunoscut ca Syda: Traian Junior și Sofia Anais. De asemenea, Eba o mai are pe Anastasia din relația cu Cătălin Tomată.

Indiferent de ceea ce s-a întâmplat în viața ei, Elena Băsescu nu și-a abandonat rolul de mamă și a fost aproape de urmașii ei. Aceasta are grijă ca cei trei copii să primească o educație exemplară atât de acasă, cât și de la școală.

Cu ocazia începutului de an școlar, fiica lui Traian Băsescu a apărut alături de doi dintre micuții ei (Traian Junior și Sofia Anais) la festivitatea de deschidere. Elena Băsescu s-a fotografiat alături de copiii ei chiar în curtea școlii. Aceștia sunt înscriși la o unitate autorizată ca instituție de învățământ bilingv (în română și engleză).

Este vorba despre Complexul Educațional Laude-Reut. Fiica fostului președinte a fost foarte atentă la ținută și s-a asortat perfect cu cei doi micuți. Copiii au apărut îmbrăcați în unforma școlară, mai exact în cămăși albe. Elena Băsescu a publicat fotografia emoționantă pe o rețea de socializare.

Elena Basescu si cei doi copii
Elena Basescu si cei doi copii

Ce pensie alimentară primește Elena Băsescu

Pe plan sentimental, Elena Băsescu nu a avut deloc noroc în dragoste, dar pe plan profesional pare că lucrurile s-au așezat. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu muncește foarte mul pentru a le asigura celor trei copii tot confortul. Eba este consilieră la Comisia de Afaceri Europene, conform adevărul.ro.

Pe lângă salariul pe care-l obține, Elena Băsescu primește și pensie alimentară din partea fostului soț pentru cei doi copii. Conform declarației de avere, aceasta se alege cu suma de 60.000 de lei pentru a-i întreține pe cei doi minori, cel mai probabil banii vin de la Bogdan Ionescu.

Colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...