Elena Băsescu are fler în afaceri! Avere fabuloasă după ce a dat marea lovitură

Ana Anitoiu 16.01.2021, 16:09

Elena Băsescu are fler în afaceri. Fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu, a strâns o avere fabuloasă după ce a dat o mare lovitură. Se pare că Eba n-are nici un stres când vine vorba despre întreținerea celor trei copii ai ei, asta și datorită faptului că aceștia primesc o pensie alimentară fabuloasă de la tații lor.

Cu ce a dat Elena Băsescu marea lovitură în afaceri

Fiica lui Traian Băsescu a dat lovitura în afaceri în domeniul modei, după ce și-a deschis un atelier de haine pentru mamă și copil. Se pare că totul merge de minune. Ea și-a cumpărat recent o mașină de lux în valoare de mii de euro. În plus, Eba, care a fost și europarlamentar, a adunat o avere de 160.000 de euro în conturi. Mai mult, Elena Băsescu deține bijuterii scumpe, în valoare de 40.000 de euro, potrivit antena3.ro.

Elenei Băsescu este ajutată în parte de faptul că locuiește în casa luxoasă pe care tatăl ei a obținut-o într-o zonă foarte bună a Capitalei. Acolo, ea și cei trei copii ai ei au tot confortul pe care și l-ar putea dori. Nepoții fostului președinte primesc o pensie alimentară în valoare de 60.000 de lei de la tații lor. Amintim că Eba are doi copii din căsnicia ei cu Bogdan Ionescu și unul din relația cu Cătălin Gheorghe.

Elena Basescu are fler in afaceri! Avere fabuloasa dupa ce a dat marea lovitura
Elena Basescu si copiii ei, in aceasta iarna. Sursa: Facebook/ Elena Basescu

Elena Băsescu, despre cum îi este ca mamă singură

În urmă cu ceva timp, Elena Băsescu a spus, la emisiunea ”Vorbește lumea” de la Pro TV, că nu consideră că îi este greu să crească singură trei copii, mai ales că femeile sunt făcute pentru asta. În plus, primește ajutor din plin de la părinții ei, iar fostul președinte al României este un bunic ”foarte implicat” în creșterea și educarea nepoților lui.

”Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi, femeile, suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim. (Traian Băsescu, n.r.) Este un bunic foarte implicat, extraordinar de implicat. Acum este perioada în care îi arată fetiței mele Sofia cum să folosească e-mailul. Ea și-a făcut adresă de e-mail. În weekend rămân la mama și la tata. (…) Am fost destul de stricți cu ei. Toată familia. Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela. Când le-am spus că gata și că este prea multă gălăgie, au înțeles. Și pe tata îl ascultă doar dintr-o privire”, a spus Elena Băsescu.

Cum a fost surprinsă Elena Băsescu la cumpărături

În cursul acestei săptămâni, Elena Băsescu, care a candidat anul trecut pentru un loc în Parlament, pe listele Partidului Mișcarea Populară (PMP), a fost surprinsă singură la cumpărături. Fostul europarlamentar a intrat într-un magazin ca să cumpere câte ceva, după ce a fost la sala de sport de la Stejarii, unde a mers ca să aibă grijă de corpul ei. Ea a fost fotografiată atunci de fotoreporterii Impact.ro, care au surprins ce efect are Elena Băsescu la cumpărături.

Eba a avut parte de un tratament special. Așa ceva nu se întâmplă pentru multe persoane atunci când intră într-un magazin. Însă, fiica fostului președinte Traian Băsescu, îmbrăcată lejer și purtând o mască de protecție, pe nas și pe gură, de abia putând fi recunoscută, a fost tratată ca o adevărată divă. În parcare a așteptat-o, bineînțeles, bolidul de lux.

Urmăriți Impact.ro și pe