EXCLUSIV

Ce relație au acum Elena Băsescu și fostul soț. Syda a vorbit despre planurile lui: ”Mai vreau un copil”

Cristian Cojocaru 01.05.2021, 16:55
Ce relație au acum Elena Băsescu și fostul soț. Syda a vorbit despre planurile lui: ”Mai vreau un copil”

Fiica fostului președinte, Traian Băsescu, a divorțat în urmă cu cinci ani de către Bogdan Ionescu. Deși Elena Băsescu a ales un drum diferit de fostul ei soț, relația dintre cei doi oare să fie una armonioasă, după cum a afirmat Syda într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Cum se înțeleg Elena Băsescu și fostul soț

Bogdan Ionescu sau Syda, așa cum este cunoscut, a hotărât să își unească destinul de fiica cea mică a lui Traian Băsescu, în anul 2012. După doar patru ani de căsnicie, cei doi au convenit că este mai bine să își vadă de viață într-un mod separat, chiar dacă cei doi au împreună doi copii, care reprezintă enorm pentru fostul soț al Elenei Băsescu.

Divorțul a avut loc la notar, iar copiii au rămas în grija Elenei, care a anunțat separarea pe rețelele de socializare.

“Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat. Sperăm că reprezentanţii mass-media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect”, scria EBA.

Bogdan Ionescu a mărturisit despre relația pe care îi are cu cei doi copii ai săi, într-un interviu acordat pentru Playtech.ro, afirmând că urmează să petreacă Paștele împreună cu ei.

“Ca de fiecare dată, petrecem Paștele acasă, în familie, alături de părinți.Timpul petrecut împreună e cel mai frumos cadou pe care ni-l putem face. Cei mici au primit deja o parte din cadouri, în avans, de la bunici. Săptămâna viitoare plecăm, cu toții, în vacanță, în Turcia, este cadoul nostru pentru ei.

Sheila le citește mereu povești când sunt cu noi, iar Sofia, la rândul ei, începe să fie pasionată de citit, așa ca ne-am “înarmat” cu cărți și cu jucării de plajă. Traian, fiul meu, joacă fotbal, iar cerința lui pentru Iepuraș a fost să primească echipamente noi de sport”, a afirmat Syda pentru Playtech.ro.

Syda a afirmat ca isi doreste un copil cu actuala sotie
Syda a afirmat ca isi doreste un copil cu actuala sotie

Bogdan Ionescu se pregătește pentru al treilea copil

Fostul soț al Elenei Băsescu a mărturisit că vrea să devină tată pentru a treia oară. Syda s-a recăsătorit anul trecut cu Sheila Giafer. Soția acestuia este de origine turcă, iar Syda a afirmat că își dorește o viață plină de liniște alături de Sheila, cu care dorește să aibă un copil.

“Ne dorim un copil, dar acum când o să vină barza, noi îl așteptăm!”, a mai adăugat Bogdan Ionescu.

Chiar dacă au divorțat, relația dintre foștii soți este una ”extraordinară” după cum a afirmat Bogdan.

“Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, ski, balet”, a mărturisit fostul soț al Elenei Băsescu.

Urmăriți Impact.ro și pe