Electrocasnice de bucătărie la preţuri imbatabile la Lidl. Gospodinele se vor certa pe ele

Badea Violeta 22.11.2021, 11:09
Electrocasnice de bucătărie la preţuri imbatabile la Lidl. Gospodinele se vor certa pe ele

Surpriză uriașă pentru clienții Lidl România! Reprezentanții celebrului retailer german scot la vânzare mai multe electrocasnice de bucătărie, iar prețurile sunt garantat cele mai bune. Gospodinele ar trebui să se grăbească dacă vor să prindă aceste oferte extraordinare.

Lidl scoate la vânzare electrocasnice de bucătărie

Veste bună pentru toate gospodinele din țara noastră. Lidl România anunță că scoate la vânzare produsele anunțate în catalogul de săptămâna trecută. Printre acestea se numără electrocasnice și decorațiuni de Crăciun.

Astfel, reprezentanții retailer-ului german propun gospodinelor o mașină de copt pâine, marca Silvercrest Kitchen Tools.

Produsul poate fi achiziționat la un preț uluitor de doar 299 de lei. Aparatul are o groază de funcții. Concret, mașina de copt pâine are nu mai puțin de 16 programe și trei trepte de rumenire. De asemenea, aceasta are și un program de coacere fără gluten.

Mai mult, greutatea pâinii este reglabilă: 1.000, 1.250 sau 1.500 de grame. Aparatul are dimensiunile 27 x 42 x 29,7 cm și o putere de 850 W. Cei ce vor achiziționa această mașină de copt pâine vor regăsi în cutie și o mică surpriză. Este vorba de un caiet cu rețete.

Tot din magazinele Lidl, gospodinele pot achiziționa și un aparat de vidat alimente. Acestea trebuie doar să se grăbească, fiindcă doar în această perioadă prețul este de doar 139 de lei.

Dispozitivul este tot marca Silvercrest Kitchen Tools și deține o putere de 125 W. Precizăm că aparatul de vidat alimente se găsește în diverse culori.

Veste buna pentru clientii Lidl
Veste buna pentru clientii Lidl

Decorațiuni pentru brad

Reprezentanții Lidl România pregătesc multe surprize și pentru clienții care se pregătesc de Crăciun. Astfel, oficialii lanului de magazine scot la vânzare o instalație luminoasă solară cu 100 de LED-uri. Aceasta este marca Livarno Home și costă doar 50 de lei.

De asemenea, instalația pentru brad deține nu mai puțin de opt efecte luminoase cu funcție de memorie: patru efecte de lumină intermitentă, două efecte de variere a intensității, un efect de mixare și o lumină clasică, constantă. Cei ce o vor achiziționa vor regăsi în pachet un panou solar, dar și un acumulator.

Mai mult, Lidl România vinde, în această săptămână, o perdea luminoasă, cu 220 LED-uri și opt funcții. Aceasta este tot marca Livarno Home, iar tariful este de doar 60 de lei.

Asta nu e tot! Retailer-ul german va oferi și câteva tipuri de ghirlande LED, tot sub marca Livarno Home. Un dispozitiv va avea prețul de doar 50 de lei. Ai toate motivele să dai o fugă în Lidl, nu-i așa?

Pentru mai multe detalii poți accesa site-ul Lidl.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...