Lidl introduce produse noi. Puțini se așteptau să mai găsească astfel de lucruri în magazine

Andreea Bisinicu 19.01.2021, 10:41
Lidl introduce produse noi. Puțini se așteptau să mai găsească astfel de lucruri în magazine

Lidl introduce produse noi. Puțini se așteptau să mai găsească astfel de lucruri în magazine. Ce noutăți aduce unul dintre cele mai populare magazine din România. Sigur nu te așteptai să găsești asta în magazinele retailerului german. Nu este pentru prima dată când lanțul de hypermarketuri introduce produse din această categorie, iar clienții vor fi mulțumiți, cu siguranță.

Lidl introduce produse noi

Alimente, produse de ingrijire, haine, Lidl oferă clienților săi produse din toate gamele. Unul dintre cele mai populare magazine din România vine, însă, cu vești noi! Cei de la Lidl vor introduce produse noi pe piață. Oficialii retailerului german au anunțat că vor introduce noi produse auto în magazinele lor din România. Nu este pentru prima dată când lanțul de hypermarketuri vinde produse din această categorie, însă produsele noi îi vor încânta, cu siguranță, pe clienți. Recent, cei de la Lidl au prezentat, pe pagina lor oficială de Facebook, unul dintre produsele din categoria auto pe care le „pun la bătaie” în săptămâna 18 – 24 august 2021.

Husele pentru scaunele de mașină nu sunt singurele produse din categoria auto puse la bătaie de Lidl în acest sezon. Clienții celebrului magazin pot urmări toate ofertele produselor pe pagina lor oficială de Facebook, unde sunt oferite detalii privind durata promoției, preț, culoare, calitate și alte detalii importante. Aceste oferte sunt valabile în magazinele din toată țara, nu doar din Capitală.

Lidl pune la bataie noi produse din categoria auto pentru clientii sai
Lidl pune la bataie noi produse din categoria auto pentru clientii sai

Cum se va extinde Lidl în 2021

Deși contextul pandemic din 2020 a închis majoritatea restaurantelor și a localurilor din România, industria de retail a mers foarte bine, Lidl deschizând nu mai puțin de 33 de magazine noi pe teritoriul țării noastre, anul trecut. În 2021, oficialii lanțului german de hypermarketuri au planuri mari de a se extinde. Țelul este de a deschide încă 300 de magazine Lidl pe teritoriul României. Conform celor de la playtech.ro, pentru acest an Lidl și-a bugetat aproximativ 20 de magazine în toată țara și va depăși, cu siguranță, pragul de 300 de unități.

Aceasta este o veste excelentă pentru românii care au rămas fără serviciu, din pricina pandemiei de coronavirus, care a închis multe sectoare active de activitate în țară. Retailerul german pune la dispoziție 400 de locuri de muncă pentru cei aflați pe teritoriul României. Lidl a încheiat anul 2020 cu cinci relocări la: Codlea, Gherla, Luduș, Mioveni și Târgoviște. Pe 17 decembrie a fost programată deschiderea a trei unități, la Alba Iulia, Brăila și Focșani, după ce alte trei au fost deschise pe 3 și 10 decembrie. Luni, 21 decembrie, a avut loc ultima inaugurare, în orașul Oravița.

Ce condiții oferă magazinele Lidl

Lanțul de hypermarketuri Lidl este unul foarte standardizat. Fiecare magazin are circa 1.300 de metri pătrați și este dotat cu o parcare cu câte 90 până la 150 de locuri, precum și un personal ce numără 20 de salariați. Cele mai noi unități au și stații de încărcare pentru automobilele electrice, în parcările supermarketurilor.

De asemenea, magazinele Lidl încearcă să aibă un impact cât mai mic asupra mediului și sunt dotate cu un sistem de iluminat LED, senzor de prezență, precum și cu sisteme de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație.

Urmăriți Impact.ro și pe