Ele sunt cele mai frumoase șoferițe de TIR din România. Cum arată cele șapte finaliste

Ioana Bucur 16.10.2021, 11:43

Într-o lume a bărbaților, ele sunt cele șapte femei care se întrec pentru titlul de „Cea mai tare din parcare”. Nu, nu este nicio glumă. Ele au fost alese cele mai frumoase șoferițe de TIR din România, finalistele unui „concurs de Miss” organizat anual.

Concurs de Miss pentru cele mai frumoase șoferițe de TIR din România

Internetul nu dezamăgește niciodată și este plin de surprize care mai de care mai…inedite. Pe o pagină de Facebook urmărită de aproape 50 de mii de persoane este în plină desfășurare ediția 2021 a unui concurs de frumusețe dedicat femeilor șofer de TIR din România. Potrivit anunțului, câștigătoarele edițiilor precedente au apărut în „calendarul #cspfe, o inițiativă unică în România a comunității din care fac parte cu mândrie, CSPFE.RO R♥️mania truckers team”.

Cele care au crezut că se pot califica în concursul care caută cele mai frumoase șoferițe de TIR din România și-au trimis fotografiile, iar pe baza Like-urilor primite, au fost alese cele șapte finaliste.

„După cum vă spuneam și săptămâna trecută, în fiecare an alegem împreună cea mai tare șoferiță profesionistă din România.
Câștigătoarele anilor trecuți au apărut în calendarul #cspfe, o inițiativă unică în România a comunității din care fac parte cu mândrie, CSPFE.RO R♥️mania truckers team, alături de fetele din trupa noastră.

Anul acesta avem șapte fete în finală, asta conform voturilor voastre, unele dintre ele având același număr de like-uri la postare. Numele lor sunt : Daiana, Alexandra, Ana Maria, Dana, Mihaela, Maria, Andreea. Din păcate, avem și două colege care au renunțat la finală, asta chiar dacă erau în topul preferințelor dumneavoastră, din motive personale.

Nu vă mai rețin, începem să votăm pentru „Cea mai tare din parcare, 2021”!! Duminică voi anunța câștigătoarea și voi prezenta aici povestea ei completă!

Multumesc tuturor participantelor pentru curaj și vreau să le felicit pentru profesionalismul de care dau dovadă pe șosele. Toate finalistele au fost verificate, posedă permis minim categoria C+E și profesează în acest moment”, se precizează în postare.

Urmează și un concurs pentru domni

Ele sunt cele mai frumoase șoferițe de TIR din România

Mai mult, se pare că organizatorul are planuri mari și pentru domnii de la volanul TIR-urilor: „Intenționăm să organizăm și un concurs pentru băieți, asta în urma zecilor de mesaje primite”. Postarea a primit deja peste o mie de like-uri și aproape o sută de redistribuiri, în mai puțin de 24 de ore de la publicare, iar unele  finaliste au strâns sute de reacții la fotografiile trimise.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...