Ele sunt cele mai frumoase şi râvnite prezentatoare meteo din lume. Româncele se află în top

Ioana Bucur, Diana Timișoreanu 28.06.2021, 17:41

După dezbateri intense, au fost alese cele mai frumoase și râvnite prezentatoare meteo din lume. Nu este o surpriză că printre ele se numără câteva românce.

Cele mai frumoase și râvnite prezentatoare meteo din lume

Cu așa prezentatoare, rubrica meteo din cadrul buletinelor de știri devine de neratat. Cine sunt româncele alese în topul celor mai frumoase prezentatoare meteo din lume.

1. Yanet Garcia, Mexic 

Cea care deschide lista este superba Yanet Garcia. Tânăra, în vârstă de 30 de ani, din Mexic, este admirată pentru formele aproape perfecte și chipul angelic. Prezentatoarea meteo este pasionată de sport, antrenamentele fizice fiind nelipsite din programul său. În trecut, Yanet a fost un model de succes și oferta de a lucra în televiziune nu a atras-o foarte mult la început.

2. Susana Almeida, Mexic

Rămânen tot în Mexic și pentru locul al doilea din top, ocupat de Susana Almeida. Ea și-a câștigat celebritatea și dincolo de granițele țării sale, după un incident pe care unii l-ar considera rușinos. Gafele și ținutele ei prea mulate au făcut-o să ajungă „virală” pe internet, fiind postate și redistribuite de mii de ori pe platformele de social media.

Cele mai frumoase și râvnite prezentatoare meteo din lume
Ramona Olaru, la Neatza cu Răzvan și Dani

3. Gabriela Grechi, Italia

Suplă, blondă, cu un corp de invidiat, italianca Gabriela Grechi este o apariție spectaculoasă. Aceasta a devenit cunoscută în diferite reclame TV, precum și în serialele de televiziune „Casa Vianello, Finalmente soli” și „O la va o la spacca”.

4. Ramona Olaru, România

Simpatica Vecină de la Neatza cu Răzvan și Dani, matinalul postului Antena 1, și-a câștigat și ea un loc în rândul celor mai frumoase și râvnite prezentatoare meteo din lume. Mereu cu zâmbetul pe buze, cu glumele mereu pregătite și cu ținute deloc „cuminți”, Ramona aduce mereu soarele în casele fanilor emisiunii, chiar dacă veștile de meteorologi nu sunt mereu bune. Ramona Olaru face furori și pe rețelele de social media. Aceasta își surprinde fanii de fiecare dată când are ocazia cu fotografii incendiare.

5. Andreea Gherasim, România

Când spunem prezentatoare tv faimoase din România, nu o putem ignora pe Andreea Gherasim. La cei 24 de ani, bruneta este încă la început de drum, însă s-a făcut deja remarcată în echipa Observatorului de la Antena 1. Zâmbetul îi este nelipsit de pe chip, este plină de energie și entuziasm, iar asta a făcut-o să aibă deja mii de admiratori.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...