O nouă prezentatoare la “Vorbeşte Lumea”. Cove a făcut anunţul despre celebra brunetă: “Îţi mulţumesc”

Ana Anitoiu, Diana Dumitrache 28.06.2021, 12:19

Emisiunea ”Vorbește Lumea” de la Pro TV are încă o prezentatoare. Cove a făcut anunţul despre celebra brunetă care s-a alăturat grupului format după plecarea Lorei. Vedeta a avut o singură rugăminte atunci când a ajuns în platou.

Încă o prezentatoare la ”Vorbește Lumea”

Matinalul de la Pro TV, ce este difuzat de luni până vineri, de la 10:30, s-a transformat din ”Vorbește Lumea” în ”Gașca Vorbește Lumea”. După ce Lora a părăsit show-ul, lui Cove i s-au alăturat Viviana Sposub, cântăreața Theo Rose, Sebastian Coțofană și Mădălina Petre, poreclită ”Veverița”, care a făcut parte din echipa lui Cătălin Măruță. Lor li s-au alăturat până în prezent, Sore și Jorge, timp de câte o săptămână fiecare. Acum, emisiunea are o nouă prezentatoare – Cosmina Păsărin.

”De fiecare dată când am fost prezentă în platoul emisiunii, în calitate de invitat, am simțit energia bună a întregii echipe și tocmai de aceea, vestea că voi face parte din Gașca Vorbește Lumea m-a făcut tare fericită. Este o experiență pe care o voi trăi la intensitate maximă și sunt recunoscătoare pentru că mi s-a oferit această ocazie. Unde-s mulți, distracția crește, așa că vă invităm să fiți alături de noi și să ne urmăriți în fiecare zi!”, a spus ea. ”Îţi mulţumesc că te-ai alăturat găştii, te primim cu braţele deschise”, i-a spus Cove.

O noua prezentatoare la Vorbeşte Lumea Cove a facut anuntul despre celebra bruneta
Cosmina Pasarin

Ce rugăminte a avut noua prezentatoare de la ”Vorbește Lumea”

Cove a primit-o pe Cosmina Păsărin în platoul emisiunii. Bruneta a primit un buchet de flori. Deși a afișat un zâmbet larg, se pare că vedeta n-a fost complet relaxată, gândindu-se că i s-ar putea întâmpla ceva neplăcut. Ea a avut astfel o rugăminte.

“Te rog să îmi promiţi că nu o să îmi torni făină în cap! Altfel nu rămân. V-am urmărit cu mare atenţie. Mă bucur că voi petrece această săptămână alături de voi”, a spus amuzată Cosmina Păsărin.

Motivul pentru care Lora a plecat de la ”Vorbește Lumea”

Lora a explicat motivul pentru care a plecat de la ”Vorbește Lumea”, după cinci luni în care a fost coprezentatoare a matinalului, înlocuind-o pe Adela Popescu, care se pregătește să devină din nou mamă. Vedeta a spus că restricțiile cauzate de pandemia de coronavirus au fost cele ce i-au dat timp în această perioadă să facă parte din matinalul de la Pro TV.

”Am spus ceea ce era de spus. Eu sunt performer activ și nu pot renunța la mine și la ce sunt construită să fac că să fiu prezentatoare de matinal luni-vineri. Abia am reușit să fac față prima dată. Acum au fost restricții și am avut timp, altfel nu mai acceptam… și tot a fost greu, pentru că am un business de crescut.

Este greu să faci tot ce fac eu = o emisiune și să nu ai cum să pleci din oraș să te încarci mai mult de o noapte. 5 luni au fost suficiente. Îmi pare rău dacă cineva e dezamăgit de răspunsul meu, dar acesta e principalul motiv și consider că este întemeiat”, a spus Lora.

Urmăriți Impact.ro și pe