El este bărbatul care a avut curajul divorțeze de fiica lui Vladimir Putin. Ce pedeapsă a primit

Badea Violeta 01.03.2022, 11:11
El este bărbatul care a avut curajul divorțeze de fiica lui Vladimir Putin. Ce pedeapsă a primit

În afară de faptul că este un politician rus și un fost ofițer KGB, nu se știu prea multe lucruri despre Vladimir Putin, cel care a declanșat războiul în Ucraina. Deși a apărut pe prima pagină a mai multor publicații datorită politicilor sale administrative și militare stricte, el a reușit să își protejeze familia de atenția presei. Iată ce pedeapsă a primit bărbatul care a îndrăznit să divorțeze de fiica președintelui rus!

Detalii despre fiica cea mică a lui Vladimir Putin

În anul 1983, președintele rus a fost căsătorit cu Ludmila Shkrebneva, o fostă însoțitoare de bord, cu care a avut două fiice. Este vorba de Maria și Katerina.

Prima este fiica cea mare a lui Vladimir Putin. Aceasta este cercetător medical și locuiește la Moscova împreună cu soțul ei olandez, Jorrit Faassen.

Katerina este fiica cea mică a lui Vladimir Putin. Aceasta este o dansatoare acrobatică desăvârșită. În 2013, ea s-a căsătorit cu un miliardar rus, Kirill Shamalov, fiul unui vechi prieten al lui Putin, însă mariajul nu a durat mult, iar cuplul a divorțat în anul 2018.

Separarea s-a produs după ce Katerina a aflat că e soțul ei o înșela cu o femeie cunoscută în lumea mondenă din Rusia. Este vorba de Zhanna Volkova.

Kirill Shamalov si Katerina
Kirill Shamalov si Katerina

Cum l-a pedepsit Vladimir Putin pe ginerele său

Trădarea avea să-l coste jumătate de avere pe Kirill Shamalov. Cei doi soți dețineau două miliarde dolari, fiica lui Putin fiind mai bogată chiar și decât liderul de la Kremlin care a declarat o avere de 9,8 milioane dolari.

Bloomberg nota că ginerele lui Vladimir Putin a fost silit în anul 2017 să renunțe la acțiunile pe care le deținea în gigantul de gaze și petrochimie Sibur, pe care le primise înainte de nunta sa cu fiica cea mică a președintelui rus.

Ulterior, acesta și-a pierdut statutul de miliardar. În acel an, averea sa a fost estimată la 1,3 miliarde de dolari, potrivit publicației Mirror. Un an mai târziu, în 2018, aceasta era estimată la 800 de milioane de dolari.

Așadar, Kirill Shamalov a plătit cu vârf și îndesat pentru că a trădat-o pe fiica președintelui rus. Deși are o imagine de tip dur, Vladimir Putin s-a dovedit a fi un tată iubitor. Acesta le-a oferit fiicelor sale toată dragostea și confortul.

Într-un citat despre guvernul lui Putin, fosta soție a acestuia spunea: „Nu toți tații sunt la fel de iubitori cu copiii lor ca el.” „Și el le-a răsfățat întotdeauna, în timp ce eu eram cea care trebuia să le disciplinez”, a adăugat Ludmila Shkrebneva.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...