Andreea Bălan a dat cărțile pe față! Declarații înduioșătoare în plin scandal de divorț: “Nu m-am imaginat niciodată în postura de mamă singură”

Redacția IMPACT 04.03.2020, 17:07
Andreea Bălan a dat cărțile pe față! Declarații înduioșătoare în plin scandal de divorț: “Nu m-am imaginat niciodată în postura de mamă singură”

Andreea Bălan s-a văzut pusă într-o situație imposibilă, în ultima perioadă. Vedeta a anunțat că mariajul ei cu George Burcea se va finaliza la notar. Ambii parteneri își doresc divorțul, deși sunt tineri părinți și au împreună două fetițe, de vârste foarte fragede. Artista a făcut noi declarații cutremurătoare, în legătură cu separarea de actor.

Andreea Bălan a dat cărțile pe față!

Artista a pus punct mariajului său cu George Burcea și a dezvăluit că în prezent acesta doar le vizitează pe fetițele lor. Totodată, ziua de 4 martie este una foarte importantă pentru Andreea Bălan. Cântăreața a ales această dată calendaristică pentru a lansa cea mai nouă melodie a sa, „Inimă de fier” și pentru că a fost ziua în care a adus-o pe lume pe Clara. Totodată, artista a intrat în stop cardio-respirator, chiar pe masa de operație, când năștea prin cezariană.

Andreea Bălan a dat cărțile pe față! Declarații înduioșătoare în plin scandal de divorț “Nu m-am imaginat niciodată în postura de mamă singură”
Andreea Bălan traversează o perioadă foarte dificilă. Odată cu separarea de George Burcea, vedeta s-a văzut pusă în ipostaza de mamă singură

George Burcea i-a fost alături în aceste clipe foarte grele, mai ales în perioada de recuperare. Mai mult, pentru ei a urmat o perioadă foarte fericită, în calitate de cuplu, când s-au ocupat de fetițele lor. În prezent, însă, aceasta a făcut mărturisiri emoționante și se consideră o mămică singură. La doar jumătate de an de la nunta cu actorul, fiind și ziua în care au creștinat-o pe Clara, cei doi vor divorța.

Declarații înduioșătoare în plin scandal de divorț: “Nu m-am imaginat niciodată în postura de mamă singură”

„Melodia Inimă de fier este o piesă despre puterea de a te ridica și de a merge mai departe ori de câte ori viața te încearcă. Nebunia și viteza de azi ne fac de multe ori să ne pierdem în detalii nesemnificative și să uitam că, de fapt, importantă e fericirea. La fericire putem ajunge doar dacă înțelegem că viața, cu bune și mai puțin bune, e frumoasă atunci când iubești și ești iubit.

Eu am trăit într-un an cât alții în 10. Nașterea Clarei, stopul cardiac, revenirea pe scenă, nuntă, concerte și apoi separarea. Este foarte greu să existe acest rollercoaster emoțional și nu e ușor de gestionat. Nu m-am imaginat niciodată în postura de mamă singură și nu mi-am dorit acest lucru. Piesele de genul acesta sunt terapeutice și pentru mine, nu doar pentru public. Inima de fier mă ajută să accept ceea ce nu pot controla și să înțeleg că așa e viața, imprevizibilă. Nu avem ce face decât să mergem înainte cu speranța că într-o zi va fi mai bine”, a povestit Andreea Bălan, potrivit viva.ro

Urmăriți Impact.ro și pe