Andreea Bălan, anunț important pentru fani! Ce s-a întâmplat, de fapt, în ultimele luni în viața ei: “Am avut parte de cea mai grea încercare”

Redacția IMPACT 04.03.2020, 11:09
Andreea Bălan, anunț important pentru fani! Ce s-a întâmplat, de fapt, în ultimele luni în viața ei: “Am avut parte de cea mai grea încercare”

Andreea Bălan traversează o perioadă dificilă în plan sentimental fiind în plin scandal de divorț cu tatăl fetițelor sale. Artista a mai fost încercată de greutăți de-a lungul timpului, însă prin toate mesajele postate pe rețelele de socializare aceasta lasă mereu de înțeles că este o femeie puternică. De asemenea, noul nume al piesei lansate recent este „Inimă de fier”.

Andreea Bălan, despre încercările din viața sa: ”De atunci m-am resetat ca om”

Astăzi, 4 martie este o zi importantă pentru Andreea Bălan, deoarece anul trecut pe vremea asta, artista a devenit mamă pentru a două oară. Cântăreața a împărtășit bucuria cu fanii săi de Instagram, cărora le-a dezvăluit că tot acum un an a avut parte de cea mai grea încercare. Andreea Bălan a avut parte de complicații în timpul nașterii, iar inima i s-a oprit pentru câteva secunde. Despre această provocare, Andreea Bălan spune că a schimbat-o ca om.

„Ziua de 4 martie este o zi foarte importantă în viața mea deoarece în această zi a venit pe lume Clara, cea de-a 2 minune a mea. Tot în această zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea încercare a vieții mele, când inima mi s-a oprit pentru câteva secunde. De atunci m-am resetat ca om și am realizat că sănătatea este cel mai important lucru și iubirea celor dragi este cea mai de preț comoară”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

andreea balan, incercari, nastere
Andreea Bălan, despre încercările din viața sa: ”De atunci m-am resetat ca om”

De asemenea, prilejul aniversării de un an al fetiței sale, Clara, Andreea Bălan le-a făcut o surpriză fanilor. Artista a lansat o nouă piesa, intitulată ”Inimă de fier”, care este destinată tuturor persoanelor care au fost încercate de viață și care au nevoie de putere pentru a merge mai departe. Melodia a adunat pe YouTub deja 55.120 de vizionări și a stârnit mai multe comentarii în rândul fanilor.

„Inimă de fier, o piesa despre puterea de a te ridica și de a merge mai departe ori de cațe ori viața te încearcă. Nebunia și viteza de azi ne fac de multe ori să ne pierdem în detalii nesemnificative și să uităm că, de fapt, importantă e fericirea… iar la ea putem ajunge doar dacă înțelegem că viața, cu bune și mai puțin bune, e frumoasă atunci când iubești și ești iubit”, a mai scris Andreea Bălan pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI