Edi Iordănescu, răspuns tranșant pentru Cornel Dinu. ”Eu l-am respectat în trecut și nu aș vrea să renunț acum”

Andrei Cezar 06.10.2021, 16:06
Edi Iordănescu, răspuns tranșant pentru Cornel Dinu. ”Eu l-am respectat în trecut și nu aș vrea să renunț acum”

De la venirea pe banca tehnică acelor de la FCSB, Edi Iordănescu a reușit să schimbe în bine fața echipei. Roș-albaștrii au reușit să câștige 13 puncte din cele 18 puse în joc în campionat, iar în acest moment FCSB este formația cu cele mai multe goluri marcate în Liga 1 (20). Chiar și în aceste condiții, fostul mare jucător al lui Dinamo, Cornel Dinu, nu este convins că fiul fostului selecționer este omul potrivit pentru FCSB.

Replica lui Edi Iordănescu pentru Cornel Dinu

Răspunsul lui Edi Iordănescu pentru fostul antrenor și jucător al lui Dinamo nu a întârziat să apară. Tehnicianul roș-albaștrilor a declarat că respectul său pentru Cornel Dinu rămâne același, chiar și după atacul neașteptat asupra sa, dar că a reușit întotdeauna să își îndeplinească obiectivele, indiferent de eechipa pe care a antrenat-o.

Eu l-am respectat în trecut pe domnul Cornel Dinu şi nu vreau să renunţ acum cu toate ca aş avea un răspuns complex pentru dânsul.

Am văzut că a spus că am avut un discurs rupt de realitate. Un discurs rupt de realitate, cred că peste tot, aşa rupt de realitate am fost, că mi-am indeplinit toate obiectivele şi am luat echipe in momente foarte grele”, a declarat Edi Iordănescu pentru Telekomsport.ro.

Edi Iordanescu, raspuns transant pentru Cornel Dinu. ”Eu l-am respectat in trecut si nu as vrea sa renunt acum”
Edi Iordanescu, raspuns transant pentru Cornel Dinu. ”Eu l-am respectat in trecut si nu as vrea sa renunt acum”

Cornel Dinu, atac dur la Edi Iordănescu

”Procurorul” a avut o reacție vehementă la adresa lui Edi iordănescu după partida din etapa a 11-a din Liga 1, dintre FCSB și Chindia Târgopviște, pe care roș-albaștrii au câștigat-o chinuit, cu 1-0, printr-un gol marcat din penalty, în condițiile în care dâmbovițenii au evoluat mai bine de 80 de minute în inferioritate numerică. Dinu a spus atunci despre antrenorul vicecampioanei că a avut, după meci, un discurs  ”din basme”, tocmai pentru a ascunde jocul slab prestat de elevii săi.

„Şi Iordănescu are un discurs mai mult de basme decât de realitate. Și după partida asta (n.r. cu Chindia) a avut din nou o intervenţie destul de coerentă de exprimare, dar ruptă de realitate. O echipă care profită din minutul 10 de eliminarea lui Kocic, cu pretenţiile pe care le are FCSB…

Nu se vede absolut deloc un progres în ceea ce înseamnă transformarea posesiei în finalizare. Acolo se lucrează pe nişte automatisme şi ultimii 30 de metri pot fi pregătiţi prin diferite procedee tehnice. Nu le vad din păcate la FCSB şi Edi Iordănescu e complet rupt de realitate, încearcă să caute scuze în faţa unei echipe care şi cu un jucatător mai puţin a făcut o figură onorabilă. Chiar mă gândesc la felul prin care atacă complet pe inspiraţia jucătorilor, deloc premeditat.

Nu ştiu dacă victoria asta, obţinută într-un moment fatidic, în ultimele secunde, printr-un 11 metri, e benefică. Dezonorant, şi pentru Iordănescu, şi pentru FCSB, pentru că nu văd, la calităţile jucătorilor pe care îi are, nu văd nişte combinaţii simple. N-au nicio scuză”, a declarat Cornel Dinu.

Urmăriți Impact.ro și pe