Gigi Becali, implicat într-un nou scandal uriaş. ”Dacă nu îți convine, îmi fac bagajele și plec”

Andrei Cezar 01.10.2021, 10:27
Gigi Becali, implicat într-un nou scandal uriaş. ”Dacă nu îți convine, îmi fac bagajele și plec”

Apar primele fisuri la FCSB în relația dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu. Deși a declarat recent că nu se va mai implica la echipă, lăsând destinele grupării roș-albastre exclusiv în mâinile tehnicianului său, finanțatorul vicecampioanei pare să fi revenit la vechile obiceiuri. Cu toate că FCSB a obținut trei victorii în ultimele trei etape de campionat, Gigi Becali nu este mulțumit de jocul echipei și i-a transmis antrenorului că își dorește ca fotbaliștii săi să joace mai spectaculos. Reacția tehnicianului a fost promptă.

Scandal uriaș între Gigi Becali și Edi Iordănescu

„Uitați de mine! Nu mă mai interesează. Am ieșit din viața publică. Mai aveam echipa, dar acum i-am dat-o lui Edi. El este șef la FCSB”, spunea Gigi Becali după ultima partidă din campionat a celor de la FCSB cu Academica Clinceni (3-2).

Dacă odată cu instalarea lui Edi Iordănescu pe banca roș-albaștrilor, la suprafață lucrurile păreau să fi intrat pe un făgaș normal, realitatea este, de fapt, alta. Finanțatorul vicecampioanei nu a renunțat la a-și mai critica jucătorii și a încerca să își impună punctul de vedere la echipă. Gigi Becali a fost nemulțumit de jocul prestat formația roș-albastră în partida de sâmbătă cu Academica Clinceni.

Latifundinarul i-a transmis lui Edi Iordănescu că își dorește ca elevii săi să joace mai spectaculos și să își creeze mai multe faze de poartă.

Eu vreau spectacol, nu-mi place jocul ăsta! Eu nu vreau să câștigăm meciurile așa. Vreau goluri, faze de poartă, spectacol”, i-ar fi spus Gigi Becali lui Edi Iordănescu, conform Fanatik. 

Gigi Becali, implicat intr-un nou scandal urias. ”Dacă nu iti convine, imi fac bagajele si plec”
Gigi Becali, implicat intr-un nou scandal urias. ”Dacă nu iti convine, imi fac bagajele si plec”

Edi Iordănescu: ”Dacă nu îți convine, îmi fac bagajele și plec”

Tehnicianul a încercat să îi explice finanțatorului că are de recuperat o diferență consistentă față de CFR Cluj, iar în aceste condiții importante sunt punctele adunate meci de meci. Urmând ca mai apoi echipa să înceapă să joace și spectaculos, cum își dorește patronul.

Trebuie să recuperăm diferența față de CFR, chiar dacă nu facem spectacol în fiecare meci. O să vină și vremea când putem face și show, revin și Tănase, și Tavi Popescu, și Coman și atunci se schimbă situația. Acum cel mai important e să câștigăm meci de meci.

Văzând că Gigi Becali nu se lasă înduplecat de argumentele sale, Edi Iordănescu a amenințat că pleacă.

Dacă nu-ți convine cum joacă FCSB, dacă nu-ți convine să jucăm uneori mai slab, dar să câștigăm, atunci la iarnă eu îmi fac bagajele și plec!”.

Edi Iordănescu și Gigi Becali nu sunt la primul conflict. După meciul cu Hunedoara, latifundiarul, în discuțiile pe care le-a avut cu Iordănescu junior, i-a transmis acestuia că din punctul său de vedere Iulian Cristea n-ar trebui să mai joace fiindcă e veriga slabă din defensivă.

Însă tehnicianul nu a ținut cont de dorința patronului său, iar la partida cu Academica Clinceni Cristea a fost titular în centrul defensivei alături de Vinicius. Iordănescu a preferat să îl odihnească pe Miron, după 120 de minuite jucate în Cupă cu Hunedoara.

Jucătorul aflat pe lista neagră a lui Becali a fost integralist în partida de sâmbătă, când FCSB a suferit enorm. A încasat două goluri de la ultima clasată, iar finalul a fost cu multe emoții pentru vicecampioană.

Totuși, decizia antrenorului de a-l folosi în continuare pe Cristea nu a fost deloc rea. Potrivit Indexului InStat, fundașul a fost cel mai bun jucător al roș-albaștrilor în partida cu Academica Clinceni. El a avut un index de 320, peste Keșeru, Vinicius și Ianis Stoica, cei trei marcatori.

Urmăriți Impact.ro și pe