Edi Iordănescu a făcut ședință cu jucătorii și i-a anunțat că pleacă la vară. Motivele invocate, stupoare la CFR Cluj

Nicu Stan 05.05.2021, 11:30
Edi Iordănescu a făcut ședință cu jucătorii și i-a anunțat că pleacă la vară. Motivele invocate, stupoare la CFR Cluj

Edi Iordănescu a făcut ședință cu jucătorii și i-a anunțat că pleacă la vară. Motivele invocate au provocat stupoare la CFR Cluj. Detaliile incredibile, în articolul de mai jos.

Edi Iordănescu ar putea pleca de la CFR Cluj. ”Mai bine plec eu că e mai simplu”

Edi Iordănescu a făcut ședință cu jucătorii și i-a anunțat pe aceștia că pleacă la vară. Motivele invocate de antrenor au provocat stupoare la CFR Cluj.

CFR Cluj a obţinut în ultimele secunde ale jocului cu FCSB, scor 1-1, punctul menit să păstreze distanţa de două puncte faţă de echipa lui Gigi Becali şi de cinci puncte față de Universitatea Craiova.

Edi Iordanescu paraseste CFR Cluj la vara
Edi Iordanescu paraseste CFR Cluj la vara

CFR Cluj, probleme mari

În ciuda bucuriei prilejuite de punctul prin care s-a obţinut egalul care face cât o victorie, CFR Cluj nu stă deloc bine. Chiar dacă în aparență lasă să se înţeleagă altceva, la clubul ardelean nu este deloc linişte.

Conform Digi Sport, Edi Iordănescu a avut, ieri, o şedinţă cu fotbaliștii în care le-a spus că va părăsi echipa la finalul campionatului, chiar dacă se va lua titlul.

Edi Iordănescu, nemulțumit de jocul echipei

„Nu mai sunteţi un singur grup şi pe prea mulţi dintre voi nu vă mai văd gata de sacrificiu pe teren. Parcă sunteţi cu capul în altă parte şi nu aveţi liniştea necesară.

Ok, vă înţeleg că oboseala este imensă, nimănui nu i-ar fi uşor, şi veniţi după performanţe care v-au consumat. Însă nu e în regulă o astfel de atitudine şi nu o accept”, a fost mesajul transmis de Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu a preluat CFR Cluj de la Dan Petrescu

Edi Iordănescu a preluat echipa de la Dan Petrescu într-un moment în care înfrângerile începuseră se se strângă și avea cu 6 puncte mai puţin decât FCSB şi cu 4 sub Universitatea Craiova.

”În vară s-a terminat, pentru că dacă nu plec eu, trebuie să se schimbe prea multe. Obiceiuri, deprinderi, lucruri şi chiar persoane din jur sau din echipă. Aşa că mai bine plec eu că e mai simplu. Cu vorbărie multă şi jumătăţi de măsura eu nu merg înainte”, le-a mai spus Edi Iordănescu jucătorilor, pe care i-a avertizat că ar fi o greşeală imensă pentru cariera şi viitorul fiecărui om de la CFR Cluj să nu se dea totul pentru câştigarea titlului.

Jucătorii CFR Cluj, nemulțumiți de situația financiară a clubului. De când nu-și mai iau banii

Jucătorii nu au contestat acuzele aduse de Edi Iordănescu, despre jocul echipei, însă s-au declarat nemulţumiţi de situaţia financiară a clubului.

La CFR Cluj se înregistrează întârzieri salariale de aproximativ trei luni, iar jucătorii s-au plâns că perioadele mari în care contractele nu sunt plătite îi afectează grav.

Urmăriți Impact.ro și pe