Echipele din noul sezon Asia Express. Lidia Buble și două vedete ale Pro TV, printre concurenți

Stan Filon 19.05.2021, 13:54
Echipele din noul sezon Asia Express. Lidia Buble și două vedete ale Pro TV, printre concurenți

Echipele din noul sezon Asia Express au fost stabilite! Așadar, s-a aflat ce vedete din România vor pleca în aventura vieții lor, care le va fi adusă de emisiunea fenomen de la Antena 1! Cu toții au emoții și așteaptă cu nerăbdare să se aventureze în necunoscut!

Acestea sunt echipele din noul sezon Asia Express

Noul sezon Asia Express se anunță a fi unul foarte antrenant. S-au înscris vedete care și-au adus și copiii, dar și vedete care și-au luat partenerii de viață într-un altfel de concediu. Printre vedetele care s-au încumetat să se înscrie în Asia Express se numără și Mihai Petre, Connect-R, Lidia Buble sau Cosmin Natanticu. Dar iată mai exact care sunt cele nouă echipe din sezonul care stă sî înceapă la Antena 1:

  • Connect-R şi Shift
  • Lidia Buble şi Estera (sora ei)
  • Cosmin Natanticu şi Eliza (soţia lui)
  • Adriana Trandafir şi Maria Speranţa (fiica ei)
  • Mihai Petre şi Elwira Petre (soţia lui)
  • Alexandra Ungureanu şi Anca Ungureanu (mama Alexandrei)
  • Patrizia Paglieri şi Francy (fiul ei)
  • Cuza şi Emi de la Noaptea Târziu
  • Lorelei şi Zarug

Startul filmărilor pentru cel mai nou sezon Asia Express vor începe luna aceasta, iar concurenții se vor aventura pe ”Drumul Împăraţilor”, care va avea următorul traseu: Turcia, Georgia şi Azerbaidjan. Noua prezentatoare este Irina Fodor, iar Oase a rămas co-prezentator. Marius Damian va fi povestitorul emisiunii.

Echipele din noul sezon Asia Express
Echipele din noul sezon Asia Express

Iată ce au declarat unii dintre concurenți:

“O viaţă am aşteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea şi într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac faţă când adaug stresul şi epuizarea. Vin să câştig şi să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 fraţi. Cât o echipă de fotbal… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a declarat Lidia Buble.

”Asia Express ne va pune la încercare răbdarea şi anduranta. Ne-am propus să trăim pas cu pas această experienţă unică în stilul caracteristic Natanticilor, adică cu umor”, au povestit soţii Natanticu.

“Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot.

Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaintâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite. O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor.

”1000 de întrebări au apărut în capul meu”

Sperăm ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercitiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere. Asia Express, noi suntem pregătite, tu?”, a declarat Maria Speranţa, fiica Adrianei Trandafir.

“Când am primit propunere de a participa la Asia Express, nu credeam că vom pleca, mai ales că era vorba de amândoi. 1000 de întrebări au apărut în capul meu. Cum să mă organizez? Fetele? Casa? Serviciul? Oare este posibil? Dar recunosc că sunt o femeie foarte curioasă. Curioasă să întâlnesc oameni noi, locuri noi, culturi noi. Atât de curioasă, încât nu am putut sa ratez Asia Express. Ce ne aşteaptă? Nu ştiu! Dar vreau sa văd!”, a povestit Elwira Petre.

”Asia Express e un proiect tv fabulos şi o competiţie care m-a ţinut cu sufletul la gură de la primul sezon. Mi-am închipuit de multe ori cum ar fi sa particip, iar acum, cu câteva zile înainte de plecare, încă mi se pare că visez că se întâmplă! Am ales să fac echipă cu omul către care alerg întotdeauna prima dată să-i povestesc tot ce trăiesc, pe plan artistic sau personal – mama. De data asta, nu va fi nevoie să-i povestesc, pentru că va fi alături de mine, cu iubire şi incredere, în mijlocul aventurii, şi sper să fie cea mai tare experienta a noastră împreună!”, a mărturisit Alexandra Ungureanu.

”Amintiri pentru o viaţă”

“Pentru noi doi, această expeerienţă este un vis împlinit şi ne bucurăm enorm să trăim toate astea împreună!”, au povestit Patrizia şi Francy.

“Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă. Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!!Sper să stăm cât mai mult în concurs”, a declarat Cuza.

“În general, iau viata cu tot ce e mai bun în ea, aşa că am răspuns instant “da” la o vacanţă prelungită pe banii altora.  Mă aştept să fie cu hohote de râs şi înfiorător de greu, dar hei, m-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii pentru orice situatie. Altfel, mă bazez pe tehnicile mele avansate de seducţie şi pe ambulanţa de pe traseu. De vis va fi!”, a declarat Lorelei.