Când încep, de fapt, filmările la sezonul 4 Asia Express și când va avea premiera primul episod

Daria Petrescu 08.05.2021, 09:13
Când încep, de fapt, filmările la sezonul 4 Asia Express și când va avea premiera primul episod

Asia Express se pregătește de sezonul 4. Este unul dintre cele mai așteptate show-uri de televiziune, iar telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură noutăți despre emisiune. Dacă anul trecut, filmările au fost grav afectate de pandemia de coronavirus, acestea fiind întrerupte brusc, anul acesta, noi detalii ies la iveală. Iată când încep, de fapt, filmările la sezonul 4 Asia Express și când va avea premiera primul episod.

Când încep, de fapt, filmările la sezonul 4 Asia Express

Sezonul 4 Asia Express vine cu noi schimbări anul acesta, atât privind locațiile unde se va filma cât și înlocuirea prezentatorului. Gina Pistol a devenit recent mamă, drept urmare, un alt coleg de breaslă îi va lua locul. Până acum, postul nu a făcut un anunț oficial despre acest lucru.

Cu toate astea, au ieșit la iveală noi detalii despre cel mai așteptat show de la Antena 1. În România emisiunea a debutat pe 12 februarie 2018, iar primul sezon a fost prezentat de Gina Pistol și Marius Damian.

Pandemia a oprit filmările

Din păcate, Asia Express nu s-a mai filmat anul trecut, din cauza pandemiei de coronavirus. Producătorii au schimbat și locațiile pentru filmarea acțiunii. Planurile inițiale vizau Etiopia și Emiratele Arabe Unite, terminând cu Dubai. Acum, aceștia au luat în calcul schimbarea traseului în țări precum Uganda, Grecia sau Turcia.

Situația s-a schimbat în funcție de evoluția numărului  mare de infectări cu noul coronavirus, din țările respective. Astfel că, că fimările la sezonul 4 din Asia Express vor începe în luna mai. Se pare că,  lista cu vedetele care vor participa e aproape gata.

S-a spus că Asia Express se va filma anul acesta în Rusia și Turcia, pe trasee aflate în zonele Sochi, Rize, Trabzon, potrivit fanatik.ro. Pentru că filmările se vor întinde pe mai multe săptămâni, premiera emisiunii va avea loc în toamna acestui an.

Asia Express, fără Gina Pistol

Pentru că Gina Pistol a născut în luna martie a acestui an, filmările vor continua fără aceasta, iar locul ei va fi luat de una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi.

Încă nu s-a hotărât cine îi va lua locul Ginei, iar producătorii nu au făcut un anunț oficial. Cu toate astea, s-au vehiculat nume precum Dorian Popa, Speak, Liviu Vârciu, Răzvan Fodor sau Oase.

Oase și CRBL au câștigat sezonul 3, Asia Express

„Se discută în continuare, sunt foarte multe detalii de pus la punct, pentru că este o emisiune la care se muncește jumătate de an. Este greu, dar nu imposibil, se depun toate eforturile pentru a putea să se filmeze un nou sezon”, potrivit click.ro.

Ce vedete ar putea participa la Asia Express, sezonul 4

Una dintre vedetele care au acceptat provocarea de la Asia Express 2021 ar fi Andreea Antonescu, potrivit click.ro. Artista a participat recent la  Survivor România 2021, la  Kanal D. Din păcate, drumul ei în show nu a fost prea lung, aceasta fiind eliminată după doar câteva săptămâni.

Alinei Puşcaş ar fi o altă vedetă care ar fi acceptat propunerea de a participa la Asia Express.  De asemenea, la show ar putea participa, Pepe, Jo şi Juno, Connect-R sau Shift. Lista va fi mai mare și cu siguranță va fi făcută publică în curând.

Urmăriți Impact.ro și pe