Ea este vedeta cu cea mai „căzănită“ mașină din showbiz. A câștigat o grămadă de bani de la Survivor, acum are contract cu Antena 1, dar umblă cu mașina lovită

Emanuela Pană 04.06.2021, 09:22

Vedeta despre care vom vorbi în acest material își schimbă mai mereu look-ul, dorindu-și să fie mereu diferită: păr, make-up, stil, rochie, inspirație, etc. Pare-se că pentru fosta concurentă de la „Survivor“ contează mai mult pozele de pe Instagram și prea puțin mașina cu care ajunge la saloane. Cum a fost surprinsă diva cu mii de urmăritori pe rețelele sociale, aflați în paragrafele următoare.

Vedeta cu cea mai „căzănită“ mașină din showbiz

Andreea Antonescu se numără printre vedetele din showbiz-ul românesc pentru care schimbările sunt mereu binevenite, și aici ne referim la cele de look, căci la cele din viața de zi cu zi rămâne constantă. Aceasta nu și-a mai schimbat mașina de ceva timp, iar cum paparazzii nu scapă nicio vedetă din ochi, a sosit rândul Andreei să fie protagonista unor imagini de senzație.

Bruneta a decis a a venit momentul pentru o schimbare de imagine, fiind, astfel, surprinsă la ieșirea dintr-un salon de înfrumusețare, unde a petrecut minute bune de răsfăț. Ulterior, jumătatea trupei Andre s-a urcat în mașină și a plecat, ei bine, nu acasă, ci în zona podului Basarab din Capitală, mai exact chiar sub pod, unde s-a întâlnit cu unul dintre prietenii săi, cel cu care se afișează deseori pe rețelele sociale.

Pentru că era proaspăt ieșită din salon, Andreea Antonescu s-a gândit că ar fi binevenite câteva fotografii, întrucât contul ei de Instagram trebuie să fie activ și cu imagini care mai de care.

Tânărul cu care s-a îmtâlit s-a ocupat chiar el de fotografii, acestea fiind făcute podul Basarab, un loc ales de mulți pentru a se poza, după care diva s-a urcat în mașină, însă bărbatul a rămas afară. Cei doi s-au uitat împreună peste imaginile făcute, iar după câteva minute de stat de vorbă și analizat, amicul Andreei a plecat, iar ea a pornit motorul mașinii și s-a îndreptat spre casă, potrivit spynews.ro.

Citește și: Cu ce rămâne Andreea Antonescu după divorțul de actualul soț. Va avea și casă la capătul celălalt al lumii

A plecat cu o grămadă de bani de la Survivor, dar umblă cu mașina lovită

Dacă în ceea ce privește imaginea fosta concurentă de la Survivor este mereu într-o continuă schimbare, când vine vorba despre automobilul pe care-l conduce, lucrurile stau complet diferit. Andreea Antonescu conduce o mașină modestă, care nu costă multe mii de euro și pe care o are deja de ceva timp. Mai mult, mașina este și lovită.

Andreea Antonescu își schimbă mereu look-ul, dar nu și mașina
Andreea Antonescu își schimbă mereu look-ul, dar nu și mașina

După câte se pare, pentru vedetă nu este atât de important automobilul la volanul căruia apare, ci cum se prezintă ea în viața de zi cu zi și cum reușește să impresioneze pe rețelele sociale.

Ajunsă acasă după mai multe ore petrecute în oras, Andreea Antonescu și-a parcat mașina în fața locuinței, din care a ieșit o femeie pentru a o ajuta, probabil prietena sa. În timp ce aceasta se îndreaptă spre locul din față, dreapta, și ia câteva pungi și un troler, Andreea se îndreaptă grăbită spre casă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI