Ea este sora geamănă a Simonei Halep. Asemănarea este izbitoare

Mihnea Tălău 20.11.2022, 19:09
Ea este sora geamănă a Simonei Halep. Asemănarea este izbitoare

Surpriză totală. Simona Halep are o „soră geamănă”, în persoana actriței Rhea Seehorn, care e cunoscută mai ales pentru rolul pe care l-a interpretat în serialul Better Call Saul, susțin creatorii unei pagini de Instagram.

Sora geamănă a Simonei Halep

La data de 24 octombrie 2022 a fost creată o pagină de Instagram, cu numele „seetheyalike” (n.r. – vezi dacă sunt la fel), care a încărcat  colaje cu diverse personalități din întreaga lume și dorește să evidențieze asemănările fizice dintre acestea, iar într-o postare publicată duminică, 20 noiembrie, cei care administrează pagina au găsit o „soră geamănă” pentru Simona Halep, scrie Playsport.ro.

Campioană noastră, care are în palmares două titluri de Grand Slam, este comparată cu actrița Rhea Seehorn. În vârstă de 50 de ani, Rhea e născută în Norfolk, Virginia, SUA și este actriță, scriitoare și producătoare. Ea a jucat în multiple producții de la Hollywood, însă cel mai celebru rol pe care l-a interpretat este al avocatului Kim Wexler, în serialul Better Call Saul.

Better Call Saul, producție în care rolul principal este jucat de Bob Odenkirk, are nota 8.9 pe site-ul de specialitate IMDB, dintr-un total de 521.000 de voturi și este în topul celor mai bune seriale.

Rolul pe care Rhea Seehorn l-a jucat în Better Call Saul a ajutat-o să fie nominalizată la premiul Primetime Emmy pentru cea mai bună actriță în rol secundar.

De asemenea, tot datorită acestui serial de succes, Rhea Seehorn a câștigat alte opt premii și a avut parte de alte 17 nominalizări.

În poza aleasă ca termen de comparație, asemănarea dintre Simona Halep și Rhea Seehorn este, cel puțin din punct de vedere facial, una destul de mare.

Simona, suspendata pentru dopaj

Simona Halep a fost depistată pozitiv la un control anti-doping efectuat la ediția din acest an a turneului de Grand Slam US Open. Ea a fost suspendată provizoriu de către Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA), după ce i-a fost descoperită în sânge o substanță numită Roxadustat, aflată pe lista celor interzise.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...