Ea ar fi iubita lui Vladimir Putin. Ce meserie are femeia cu 30 de ani mai tânără decât liderul rus

Ioana Bucur 28.02.2022, 08:45
Ea ar fi iubita lui Vladimir Putin. Ce meserie are femeia cu 30 de ani mai tânără decât liderul rus

Se spune că în spatele fiecărui bărbat puternic stă o femeie mai puternică. Oare să fie la fel și în cazul celui mai temut om din lume în aceste zile? De la amantă la soție și chiar mamă a doi dintre copiii liderului de la Kremlin, relația lor a rămas chiar și acum un mister. Cu 30 de ani mai tânără decât președintele Rusiei, ea ar fi iubita lui Vladimir Putin. Alina este cunoscută în întreaga lume.

Cine este presupusa iubită a lui Vladimir Putin

Este cel mai cunoscut șef de stat din întreaga lume, dar și cel mai controversat. De-a lungul anilor, liderul de la Kremlin a făcut eforturi uriașe să își țină viața privată departe de ochii presei și publicului.

Cu toate că a divorțat de soția sa, Ludmila, în 2013, presa din Rusia a scris încă din 2008 despre presupusa relație a președintelui cu o fostă sportivă, o femeie cu aproape 30 de ani mai tânără decât el.

Poreclită „Prima amantă a Rusiei”, Alina Kabaeva a negat cu vehemență vreo legătură cu Putin. Alina Kabaeva s-a născut în 1983, în Uzbekistan care, la acea vreme, era parte a Uniunii Sovietice. Sportul era un lucru firesc în familia sa. A intrat pentru întâia oară într-o sală de antrenament la vârsta de trei ani, iar în adolescență era deja o vedetă a gimnasticii ritmice. Este una dintre cele mai titrate gimnaste ruse, cu două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatele Mondiale și 21 de medalii la Campionatele Europene.

După retragerea din sport, Kabaeva a intrat în politică, fiind membru al Parlamentului între 2007 și 2014, reprezentând partidul Rusia Unită. În 2014 a fost numită președinte al National Media Group, cel mai mare conglomerat media din țară.

Presupusa iubită a lui Putin
Alina Kabaeva

A dispărut din public timp de trei ani

Fosta sportivă a negat mereu că ar fi iubita lui Vladimir Putin, însă zvonurile au luat amploare în 2016 când a fost surprinsă purtând un inel ce părea a fi o verighetă și pe care tot încerca să îl ascundă de camerele de filmat.

Unele surse susțineau că fosta gimnastă ar fi adus pe lume gemeni, într-un spital privat din Moscova. În 2017, un jurnalist a scris că perechea se logodise. Informația a fost, evident, negată, iar ziarul la care acesta lucra a fost închis la scurt timp după publicarea articolului.

După o dispariție de aproape trei ani din viața publică, în vara anului 2021, Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, a acceptat să apară la o emisiune difuzată de televiziunea de stat. Fosta campioană la gimnastică ritmică și medaliată cu aur la olimpiade i-a criticat pe arbitrii de la Jocurile Olimpice de la Tokyo care ar fi privat-o pe sportiva rusă Dina Averina de medalia de aur la gimnastică ritmică

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...