E oficial! Ce se întâmplă cu Viorel și Vulpița de la Acces Direct. Anunțul a fost făcut la Antena 1

Elena Avramescu 08.09.2020, 15:45
E oficial! Ce se întâmplă cu Viorel și Vulpița de la Acces Direct. Anunțul a fost făcut la Antena 1

A venit timpul să spunem adio serialului cu Vulpița și Viorel, de la Acces Direct. Astfel că, după o perioadă de opt luni, serialul a luat sfârșit, iar anunțul a fost făcut chiar de Mirela Vaida, cea care i-a chemat deseori în platoul emisiunii în ultimele luni, în pofida numeroaselor amenzi primite de la CNA.

Ce se întâmplă cu Viorel și Vulpița de la Acces Direct

„Astăzi, după aproape opt luni, pot spune oficial că s-a încheiat serialul Vulpița și Viorel. Se bucură și cameramanii, dar să mă întrebați pe mine de ce mă bucur… Mă bucur dintr-un mare punct de vedere: Ce e mult e prea mult, nu dați cu pietre, asta îmi e meseria, dar și dumneavoastră v-a plăcut.

A venit doamna Ileana (mama Veronicăi Stegaru) și i-a luat pe amâdoi. A spus că copilul lor plânge de dorul părinților. Mă bucur că s-au întors acolo unde-i așteaptă copilul, unde au casă, au niște bani puși deoparte”, a spus Mirela Vaida, ieri în timpul emisiunii Acces Direct.

“Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!”, a mai spus Mirela Vaida.

Ce se intampla cu Viorel si Vulpita de la Acces Direct
Ce se intampla cu Viorel si Vulpita de la Acces Direct

În toate aceste opt luni în care soții Stegaru au fost prezenți în cadrul emisiunii Acees Direct, emisiunea a primit patru amenzi de la CNA, în valoare de aproximativ 30.000 de euro, din cauza celor doi. Pe lângă asta, Vulpița și Viorel au fost infectați cu Covid-19, la finalul lunii iulie, alături de alți oameni din echipă.

“Febră nu avea, Vulpița a anunțat că are probleme cu bila și că se simte rău. Când ea a acuzat aceste stări de rău ne-am gândit că cel mai bine ar fi să facem acest test, atât ei cât și soțului ei. Pe ea nu am mai chemat-o la emisiune, soțul ei nu s-a simțit rău. Astăzi la ora 16.30 am primit confiemarea că cei doi sunt pozitivi la COVID-19. Eram aranjată, machiată, pregatită să intru în direct și în acel moment au venit rezultatele. Noi am fost precauți și bine am facut” a spus Mirela Vaida în acele momente.

Serialul cu protagoniștii a început la data de 13 ianuarie și a fost moderat de Mirela Vaida, dar și de reporterii Acces Direct. Multe povești au fost scoase cu forța din intimitatea celor doi, iar publicul a fost încântat. Au fost multe povești din care nu lipseau detali din viața personală intimă a celor doi soți, precum relațiile extraconjugale ale Vupliței, relațiile dintre Vulpiță și soacră dar și multe altele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI