E oficial! Când revine Vlad la PRO TV. Data și ora lansării. Anunțul tocmai a fost făcut

Elena Avramescu 11.09.2020, 13:41
E oficial! Când revine Vlad la PRO TV. Data și ora lansării. Anunțul tocmai a fost făcut

Vești bune pentru fanii serialului Vlad, difuzat de Pro TV. Astfel că în doar câteva zile, o să apară noi episoade dintr-unul din cele mai vizionate seriale românești din ultimii ani. Vom avea parte de mai multă acțiune și mai mult suspans ca până acum, astfel că se anunță episoade extrem de intense, care ne vor ține cu ochii lipiți de micul ecran.

Când revine Vlad la PRO TV

În acest sens, Vlad revine, începând de luni, 14 septembrie, de la 20:30. În noile episoade vom vedea cum se nasc alianțe neașteptate, vor intra în scenă personaje noi, iar linia dintre bine și rău devine din ce în ce mai subțire. Situațiile complexe, iubirile surprinzătoare și tensiunile îl vor aduce pe Vlad cu un pas mai aproape de a-și dezvălui secretul.

În episoadele anterioare din Vlad, acțiunea a ajuns la cote maxime, după ce un secret bine păstrat de către Eliza a fost scos la iveală, Vlad fiind pe punctul de a-și dezvălui identitatea. Eliza a dezvăluit tot adevărul despre paternitatea copilului, fiind de-a dreptul speriată că Ștefan va obține custodia acestuia. În plus, am putut afla că nu Ștefan este tatăl copilului, Matei fiind de fapt fiul lui Adrian. Fiind de-a dreptul surprins de această veste, Vlad vrea să-și dezvăluie adevărata identitate.

Pe lângă toate acestea, Ștefan a reușit să iasă din închisoare iar acum are un aliat puternic, pe mult temutul Iordache. Acesta l-a ajutat mult, scoțându-l din închisoare, returnându-i casa și cazinoul, însă pentru toate acestea va trebui să plătească un preț mare.

Cand revine Vlad la PRO TV
S-a aflat când revine Vlad la PRO TV

Tudor Chirilă va juca în serial

Noile episoade din serialul Vlad ne aduc în prim-plan personaje noi, precum Marcel Drăgoi, un politician destul de important, jucat de către Tudor Chirilă, precum și Petre Toteanu, interpretat de Marius Manole, fiind omul care vrea să strice planurile de răzbunare ale lui Vlad. Este vorba despre un procuror șef foarte abil și bun profesionist, care ajunge să investigheze povestea lui Adrian Anuței.

Episoadele noului sezon au început să fie difuzate în februarie, însă din cazua pandemiei acestea au fost oprite în luna martie. Mai precis, din sezonul trei au fost difuzate doar trei episoade până ce producția a fost suspendată. Filmările s-au reluat în condițiile impuse pentru prevenirea răspândirii coronavirusului iar actorii au fost nevoiți să respecte o mulțime de noi reguli. Adrian Nartea, actorul care-l interpretează pe Vlad, a povestit prin ce provocări au avut de trecut.

„A fost o provocare, pentru că noi de fiecare dată când ne vedem tindem să ne salutăm, să ne luăm în brațe, suntem calzi unii cu ceilalți. Însă de când cu restricțiile, având în vedere distanțarea socială, am fost privați de aceste gesturi. Apoi, secvențele care trebuiau filmare în interior și au putut fi mutate, au fost mutate în exterior. Bineînțeles, echipa de la filmare poartă mască…plus că respectăm măsuri de siguranță – a fost mai greu decât la filmările de dinainte de pandemie”, a spus actorul pentru TVMania.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...