E isterie! „Telenovela” Ianis Hagi a luat sfârșit! Rangers a făcut anunțul oficial

Marian Cărăvan 27.05.2020, 19:59

Glasgow Rangers a anunțat transferul definitiv al internaționalului român pe Ibrox Park

Ianis Hagi, transferat în sfârșit de Rangers. Acum e oficial

„Hagi este aici!”, au postat cei de la Rangers pe contul de Twitter. Astfel, au venit să confirme ceea ce Gazzetta dello Sport anunțase acum o săptămână. Dar și ceea ce apăruse pentru scurt timp, marți seara, pe site-ul oficial al celor de la Genk, formație de la care a fost achiziționat internaționalul român. Belgienii anunțaseră transferul la Rangers, dar au șters la scurt timp comunicatul de pe site, producând o mare nedumerire. Belgienii au afirmat că s-au pripit și că transferul nu era finalizat. Acum este oficial.

„Sunt nerăbdător să revin alături de colegi pentru pregătirea sezonului următor și să îmbrac din nou acel tricou faimos. A existat interes și din partea altor cluburi, dar prioritatea mea a fost mereu să revin la Glasgow și să joc pentru Rangers.

Am savurat împrumutul pe Ibrox și sunt nerăbdător să joc din nou în fața fanilor noștri. Acum, sper ca toți fanii lui Rangers și familiile lor să fie în siguranță”, a fost prima reacție a lui Ianis Hagi, oferită site-ului oficial al scoțienilor.

Steven Gerrard e încântat de achiziția de 3 milioane de lire sterline

Inițial, Genk solicita 5 milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Ianis Hagi, însă scoțienii au avut posibilitatea de a renegocia această sumă. Astfel, pentru ca Ianis Hagi să fie adus pe Ibrox Park, Rangers a plătit doar 3 milioane de lire sterline, aproximativ 3,3 milioane de euro, scriu cei de la Express.

„Ianis este recunoscut în Europa ca un jucător tânăr, talentat, așa că transferul său definitiv aici este o veste excelentă. Am reușit să dezvolt o relație bună cu Ianis foarte rapid.

Este o plăcere să-l antrenezi, vrea să învețe și să devină mai bun cu fiecare antrenament. Are deja experiența presiunii și a așteptărilor de pe Ibrox și știu că este pregătit pentru următorul sezon”, a declarat managerul Steven Gerrard.

Ianis Hagi, 21 de ani, a bifat 12 meciuri în tricoul lui Rangers, pentru care a marcat 3 goluri și a dat două pase decisive.

Urmăriți Impact.ro și pe