E clar, Aleksandr Lukașenko are gusturi bune la femei. Cum arată amanta cu 43 de ani mai tânără a liderului din Belarus

Ana Ionescu, Mihai Roșoiu 27.05.2021, 08:35

Aleksandr Lukașenko, unul dintre cei mai contestați lideri politici actuali, după scandalul deturnării unui avion comercial pentru arestarea unui opozant al regimului de la Minsk, are și o viață amoroasă controversată. Președintele Belarusului este căsătorit de 46 de ani, însă duce o viață dublă.

Aleksandr Lukașenko se iubește cu o femeie cu 43 de ani mai tânără decât el

Președintele Belarusului are 66 de ani și îi plac femeile frumoase, mult mai tinere decât el. Potrivit presei internaționale, Aleksandr Lukașenko are o relație extraconjugală de ani buni cu o tânără în vârstă de 23 de ani, câștigătoare a titlului de „Miss” în statul aflat sub influența Rusiei.

Tânăra se numește Maria Vasilevich, este de o frumusețe răpitoare, iar liderul de la Belarus se mândrește cu iubita sa în public, fară nicio sfială. Chiar dacă este căsătorit de peste 40 de ani, Lukașenko se afișează cu amanta la evenimente foarte importante, printre care și Campionatul Mondial de Fotbal din 2018, găzduit în Rusia.

Aleksandr Lukașenko, cunoscut drept „ultimul dictator din Europa”, este căsătorit din 1975 cu Galina, cu care are doi copii, Viktor (43 de ani) și Dmitry (39 de ani).

Aleksandr Lukasenko are gusturi bune la femei. Cum arata amanta cu 43 de ani mai tanara a liderului din Belarus4
Aleksandr Lukasenko are gusturi bune la femei

Cine este Maria Vasilevich, tânăra cu care Lukașenko are o relație extraconjugală

Maria Vasilevich are 23 de ani și provine dintr-o familie de clasă medie, cu tată militar și mamă educatoare. A absolvit studii economice și administrație publică, iar o perioadă a lucrat în publicitate și mass-media. În anul 2018, Maria a început să participe la mai mult concursuri de frumusețe. A câștigat titlul de Miss Belarus, iar în urma unei competiții internaționale organizate în China a fost desemnată Miss World Europe.

Maria Vasilevich a intrat în atenția lui Lukașenko după ce a câștigat titlul de Miss în țara ex-sovietică, în 2018. Președintele Belarusului a avut apoi grijă ca partenera sa să își construiască o carieră de viitor, așa că a propulsat-o în politică, ea devenind astfel cel mai tânăr deputat din Belarus, deși nu avea nicio experiență în acest domeniu.

Cine este Aleksandr Lukașenko

Aleksandr Lukașenko este președintele Belarusului din 20 iulie 1994 și a ocupat această funcție cel mai mult timp dintre toți șefii de stat europeni. În societatea bielorusă are titlul neoficial de “Tătuca”. El este considerat drept „ultimul dictator din Europa”, iar regimul său a fost în repetate rânduri contestat.

La alegerile din 2020, în Belarus au avut loc proteste de amploare după ce Lukașenko a fost reales în funcție, opozanții acuzându-l de fraudă electorală la alegerile prezidențiale. Liderul Belarusului a intrat în atenția presei internaționale după ce a deturnat un avion comercial, la bordul căruia se afla jurnalistul Roman Protasevici, opozant al regimului de la Minsk.