Dusan Uhrin, gata să se întoarcă la Dinamo, echipa care a retrogradat pentru prima oară în istorie. „La un moment dat, când va fi foarte greu”

Sorin Barbu 07.06.2022, 21:10
Dusan Uhrin, gata să se întoarcă la Dinamo, echipa care a retrogradat pentru prima oară în istorie. „La un moment dat, când va fi foarte greu”

Dusan Uhrin a plecat de la Dinamo, după ce echipa a retrogradat în Liga a doua. Fostele glorii, fanii și chiar jucătorii echipei l-au considerat unul dintre principalii vinovați de acest eșec dureros. Antrenorul ceh a acordat un interviu în care a evitat să-și atace fotbaliștii, chiar și pe cei care l-au criticat, și a spus că ar putea să se întoarcă să lucreze în „Ștefan cel Mare”.

Dusan Uhrin este cu gândul la al patrulea mandat la Dinamo

Când a văzut situația de la Dinamo, Dusan Uhrin a spus că echipa nu are nicio șansă să ocupe o poziție care să asigure prezența în prima ligă și a început să pregătească fotbaliștii pentru „dubla” de baraj. Confruntarea cu Universitatea Cluj a fost un dezastru. „Câinii” au pierdut primul meci cu 2-0, iar pe teren propriu nu au reușit decât un meci egal și echipa a retrogradat. Este prima oară în istoria de 74 de ani a clubului când Dinamo va juca în liga a doua.

Jucătorii au fost înjurați și amenințați de fani, iar unii dintre ei au dat vina pe Dusan Uhrin. Au spus că tehnicianul ceh a menținut o stare tensionată la echipă și că antrenamentele lui erau depășite.

„Mda, am auzit. Părerea lor, treaba lor. Ce pot eu să mai zic acum?! Fiecare zice și face cum crede de cuviință. Știu multe, pot zice și eu multe, dar nu vrea să vorbesc. Și te rog să nu mă tragi de limbă, nu vreau să spun lucruri negative, sunt chestii pe care le voi ține pentru mine.

Din respect pentru Dinamo, pentru suporterii care mereu îmi vor fi la inimă. Nu vreau să atac și punct! Fiecare știe ce a făcut, OK? Nimic bun, asta e sigur! De la mine până la ultimul. Rezultatul se știe”, a declarat fostul antrenor dinamovist, într-un interviu acordat gsp.ro.

În ciuda acestor probleme, Dusan Uhrin a spus, mai în glumă mai în serios, că este gata să se întoarcă la trupa din „Ștefan cel Mare”.

„Vă veți întoarce pentru un al patrulea mandat la Dinamo?
(Râde) Niciodată nu se știe! Cu siguranță, la un moment dat când va fi greu lui Dinamo… La greu, întotdeauna!”, a mai spus antrenorul.

Dusan Uhrin negociază în aceste zile cu echipa cipriotă Karmiotissa, promovată în primul eșalon la finalul sezonului.

Urmăriți Impact.ro și pe