Durerea pe care o trăieşte Antonia. Cu ce probleme mari de sănătate se confruntă artista

Ana Anitoiu 03.10.2021, 22:34

Antonia se confruntă cu probleme de sănătate. Dezvăluirea a fost făcută chiar de partenerul ei de viață, Alex Velea, care a luat o decizie importantă pentru a nu o pune în pericol pe artistă.

Ce probleme de sănătate are Antonia

La vârsta de 32 de ani, Antonia este mamă a trei copii: o fetiță, Maya, în vârstă de 11 ani, din căsnicia ei cu Vincenzo Castellano; și doi fii, Akim și Dominic, din relația cu Alex Velea. Însă, cântăreața nu va mai putea avea și un al patrulea copil, din cauza unor probleme medicale.

”Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii… E ok.”, a dezvăluit Alex Velea.

Durerea pe care o traieste Antonia. Cu ce probleme mari de sanatate se confrunta artista
Alex Velea, Antonia si cei trei copii

Antonia, despre posibilitatea de a deveni mamă a patra oară

Anterior, Antonia spunea că nu exclude posibilitatea de a deveni din nou mamă, deși a precizat că ea și partenerul ei de viață sunt fericiți în actuala formulă și că deocamdată nu își doresc să-și mărească familia.

„Momentan nu mai vrem, dar pe viitor, cine știe. Nu am închis poarta de tot. Poate apare și al patrulea copil. Momentan suntem foarte fericiți așa.”, a spus Antonia, care a încheiat anul trecut divorțul de primul ei soț, urmând ca ea și Alex Velea să se căsătorească.

Alex Velea, despre începutul relației cu Antonia: ”Nu a fost simplu”

De asemenea, Alex Velea a spus într-o ediția a emisiunii ”Xtra Night Show” că începutul relației sale cu Antonia nu a fost deloc simplu, deoarece s-a spus despre ei că și-au clădit fericirea pe nefericirea foștilor parteneri de viață, cu care ei au fost căsătoriți.

”Pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părearea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima.

Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții. Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip”, a spus Alex Velea despre felul în care a început relația lui cu Antonia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...