Alex Velea, dezvăluiri despre începutul relaţiei cu Antonia. Ce s-a întâmplat între cei doi: “I-am stricat familia”

Badea Violeta 01.10.2021, 11:12

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. După opt ani de relație, artistul a făcut noi dezvăluiri despre începuturile relației cu mama copiilor săi. Iată ce s-a întâmplat între cei doi.

Alex Velea a făcut dezvăluri despre începutul relației cu Antonia

Alex Velea și Antonia au vorbit foarte rar despre relația lor, chiar dacă au împlinit opt ani de când formează un cuplu. Cei doi s-au logodit recent și au împreună doi copii, în vreme ce Antonia mai are o fiică, din mariajul ei cu Vincenzo Castellano. La rândul său, trapperul a fost căsătorit cu Ana Maria Mircea

Astfel, ambii au ieșit din relații și au fost criticați de gurile rele. Cu toate astea, Alex Velea și Antonia și-au urmat destinul și au construit împreună o relație de lungă durată. Cântărețul se simte extrem de norocos pentru că a cunoscut-o pe frumoasa solistă. Recent, acesta a vorbit despre începutul relației cu cea care urmează să îi devină soție.

„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericrea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă.”, a spus Alex Velea, la Xtra Night Show.

„Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părearea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții. Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip”, a mai adăugat artistul.

Alex Velea, Antonia si cei doi copii

Alex Velea și Antonia s-au logodit

După opt ani de relație, artistul a cerut-o în căsătorie pe mama copiilor săi, iar Anonia a acceptat fără nicio ezitare. Recent, Alex Velea a oferit primele declarații despre nuntă. Cei doi vor să organizeze un eveniment mare, dar pandemia de coronavirus îi împiedică să facă acest lucru.

„Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim”, a spus artistul.

Menționăm că cei doi nu au făcut nunta până acum, deoarece Antonia abia a reușit la sfârșitul anului trecut să divorțeze de tatăl primului său copil. Astfel, artista nu s-a putut căsători cu actualul partener. De acum, Alex și Antonia pot face toate demersurile pentru a se căsători cu acte.

„O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj’, a precizat Alex Velea.