Dumitru Dragomir, dialog plin de amenințări cu un jurnalist în direct la TV. ”Spune, bă, nenorocitule!”

Nicu Stan 26.10.2021, 19:32
Dumitru Dragomir, dialog plin de amenințări cu un jurnalist în direct la TV.  ”Spune, bă, nenorocitule!”

Dumitru Dragomir  a avut un dialog plin de amenințări cu un jurnalist în direct la TV.  Fostul președinte al LPF i-a adresat jurnalistului cuvinte grele. De la ce a pronit tot scandalul, vedeți în articolul de mai jos.

Mitică Dragomir, dialog plin de jigniri cu un jurnalist TV. Discuția despre un blat din LIGA I l-a enervat la culme pe fosul președinte al LPF

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Mitică Dragomir, de obicei, un personaj simpatic, cu declaraţii savuroase, a făcut, marți, o criză de nervi, în direct la TV, îngrozindu-i pe cei aflaţi în studioul ProX, precum și pe telespecatatorii care au asistat la dialogul incredibil.

Dumitru Dragomir, în vârstă de 75 de ani, a făcut multe lucruri rele şi a tolerat multe mizerii de-a lungul timpului în fotbalul românesc, atâta timp cât s-a aflat la cârma Ligi Profesioniste de Fotbal. Astfel, porecla sa, ”Corleone“, e direct legată de practicile mafiote din lumea fotbalului în care acesta şi-a făcut un renume.

Florin Caramavrov, prezentatorul care s-a certat cu Mitica Dragomir la TV
Florin Caramavrov, prezentatorul care s-a certat cu Mitica Dragomir la TV

Mitică Dragomir a pierdut alegerile LPF în 2014

De asemenea, după ce a pierdut alegerile pentru şefia LPF, în anul 2014, după 18 ani în funcţie, Mitică Dragomir a rămas un personaj la fel de mediatizat, spre deosebire de fostul şef al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu.

Asta s-a întâmplat pentru că, în ciuda greşelilor comise, Mitică Dragomir este un tip simpatic, în general. De asemenea, Mitică Dragomir este un bun cunoscător al fenomenului fotbalistic.

Mitică Dragomir, vânat de producătorii TV

În acest mod, Mitică Dragomir continuă să fie contactat de producătorii emisiunilor sportive, cum s-a întâmplat și azi dimineață, când a avut o intervenţie telefonică la ”Ora Exactă în Sport“, emisiunea matinală a postului ProX.

Numai că aici, o discuţie care se anunța aparent calmă cu jurnalistul Florin Caramavrov a degenrat, până când Dragomir, turbat de furie a trecut la ameninţări şi jigniri. Caramavrov şi Mitică Dragomir se refereau la un meci ”cu cântec“ din Liga I, Ceahlăul-Dinamo, scor 1-2, despre care s-a scris, în 2002, că ar fi fost unul trucat.

Dumitru Dragomir a negat acuzațiile de blat, iar discuția a degenerat și s-a trecut la jigniri:

”Dumitru Dragomir: „Acum, că au învățat ceva meserie (n.r. – șefii LPF și FRF) – că și așa nu au făcut nimic toată perioada asta – nu i-aș schimba. Noi, totuși, am făcut clădirile Federației, ale Ligii, am făcut la Buftea, la Mogoșoaia. Băi fraților, și ne făceați praf zilele! Ăștia n-au făcut nimic, n-au dat cu o bidinea în două legislaturi. Cred că le e frică de politic, de cineva, altfel nu înțeleg. Am făcut numai lucruri deosebite, dar am fost 24 de ani numai în procese. Eram cu două echipe în Champions League, dar m-ați criticat și m-ați înjurat de mama focului. Acum, că nu e nicio performanță, nu scrieți nimic. Parcă sunteți de mână cu ei!”
Florin Caramavrov: „Aveam ce să scriem atunci”

Dragomir: „Aveați ce să scrieți pentru că erau rezultate”
Caramavrov: „Erau și multe neregularități. Erau blaturi, dumneavoastră ați ieșit și ați spus de un meci. Erau multe, ați spus doar de unul”

Dragomir: „Nu, dragul meu. Te-aș ruga să nu minți poporul cu televizorul!”
Caramavrov: „Cum nu, dacă ați spus clar că a fost blat Dinamo cu Ceahlăul?”

Dragomir: „Dragul meu, am spus că urmau să facă, dar noi l-am preîntâmpinat. E altceva! Atenție cum vorbești, eu nu fac greșeli. Tati, sunt stăpân pe ce spun, am deconspirat ce avea să se întâmple și nu s-a mai întâmplat. Unii dintre ziariști au crezut că sunt filosofi, că știu eu de blaturi. Nimic, numai povești! Băi, frate, spune ceva concret!”
Caramavrov: „Dumneavoastră ați spus, domnule Dragomir. Acum o întoarceți ca la Ploiești, ca de obicei. Ați spus că la Piatra Neamț a fost non-combat. E declarația dumneavoastră pe internet, ce naiba o întoarceți? E declarația dumneavoastră”

Dragomir: „Taci, bă, din gură. Dacă am spus așa, să-mi tai limba! Dacă nu, ți-o tai tu?”
Caramavrov: „Eu nu, pentru că sunt dovezi pe internet!”

Dragomir: „Taci, bă, din gură! Atunci lasă-mă dracu’! Ce internet, bă, fi-ți-ar internetul al dracu’?! Arată-mi treaba asta! Nu s-a întâmplat blatul, l-am preîntâmpinat. Vorbești numai prostii!”
Caramavrov: „Taci mata din gură! Dumneata vorbești numai prostii! Ați furat pe timpul dumneavoastră în continuu, numai blaturi și nenorociri au fost, de aia a ajuns fotbalul românesc așa”

Dragomir: „Spune bă, nenorocitule, un singur blat! Bă, nesimțitule, cum poți spune tu treaba asta?”
Caramavrov: „O mie de blaturi au fost în perioada aia și matale le protejai, nu ți-e rușine?”

Dragomir: „Te voi da în judecată acum! De ce nu ai spus atunci, de ce nu te-ai dus la poliție? Băi, filosofilor, nu e nimic de capul vostru. Să nu mă mai sunați. Tembelul ăla îmi spune mie de lucrurile astea!”
După descărcarea nervoasă, Dragomir și-a încheiat intervenția pe un ton mai calm: „Să fiți sănătoși”, scrie gsp.ro.