Mitică Dragomir, mesaj categoric pentru Gigi Becali în privința numirii lui Edi Iordănescu: ”Nu îl calci pe bătături”

Andrei Cezar 17.08.2021, 12:50
Mitică Dragomir, mesaj categoric pentru Gigi Becali în privința numirii lui Edi Iordănescu: ”Nu îl calci pe bătături”

Gigi Becali a declarat că s-a înțeles cu Edi Iordănescu pentru preluarea funcției de antrenor la FCSB. Înfrângerea din derby-ul cu Rapid l-a scos din minți pe latifundiarul din Pipera care a hotărât să îl demită pe Dinu Todoran. La auzul veștii că fostul antrenor al lui CFR Cluj va semna cu roș-albaștrii, Dumitru Dragomir i-a transmis un mesaj categoric lui Gigi Becali. Iată ce a spus fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Mesajul lui Mitică Dragomir pentru Gigi Becali, în privința numirii lui Edi Iordpnescu antrenor la FCSB

Ieri, Gigi Becali a anunțat că a purtat discuții cu Edi Iordănescu, iar în proporție de ”aproape 100%” fostul tehnician al clujenilor va fi antrenorul FCSB-ului. Latifundiarul a luat această decizie ca urmare a rezultatelor slabe pe care le-au avut roș-albaștrii în debutul de sezon și implicit a scăderii veniturilor din fotbal, mai ales că FCSB a fost eliminată din competițiile europene.

Mitică Dragomir a comentat pe marginea acestui subiect și a precizat că Edi Iordănescu ar fi o variantă bună de antrenor pentru FCSB.

Edi Iordănescu are o carte de vizită foarte bună, a avut și de unde să învețe, de la tatăl lui, care a fost un mare antrenor. Și are și sânge în instalații! Adică nu îl calci pe bătături. E al dracului ca taică-su.

Eu vă spun că nici nu îl deranejază pe Edi. S-a săturat și el de critici, de insuccese și de bani pierduți.”, a spus Dumitru Dragomir, la Pro X.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a mai declarat că dacă ar fi în postura lui Gigi Becali, nu l-ar schimba pe Dinu Todoran, dar cu condiția să nu intervină pe viitor peste deciziile antrenorului.

Convingerea mea este că Stelei (n.r. FCSB) îi trebuie un antrenor, dar eu l-aș ține și pe acest umil antrenor (n.r. Dinu Todoran). El e un antrenor bun, dar dacă nu pui condiții de la început, e greu de lucrat cu Gigi Becali.

Mitica Dragomir, mesaj categoric pentru Gigi Becali in privinta numirii lui Edi Iordanescu: ”Nu il calci pe bataturi”
Mitica Dragomir, mesaj categoric pentru Gigi Becali in privinta numirii lui Edi Iordanescu: ”Nu il calci pe bataturi”

”Și Edi va avea insuccese la început”

Încăpățânarea și știința de carte sunt principalele calități ale lui Edi Iordănescu. Îi va fi foarte greu și lui să îi facă să joace, pentru că sunt indisciplinați în joc. Să știți că ei sunt copii talentați, dar fotbalul nu se joacă numai ca să ieși în evidență. O să vedeți că și Edi va avea insuccese la început. Echipa lui Becali nu este antrenată cum trebuie, pentru că nu susține efortul maximal. Rapid i-a bătut la mijlocul terenului pentru că a alergat. Nu știu ce se întâmplă, dar jumate din ei nu pot alerga.”, a mai spus fostul șef al LFP.

Mitică Dragomir este convins, totuși, că finanțatorul FCSB-ului nu va fi de acord să numească un antrenor pe care să nu îl poată controla.

Gigi Becali nu va lua un antrenor pe care nu poate să îl călărească. În momentul în care spune ceva, îl va da afară, o să vedeți”, a mai spus Dragomir.

Urmăriți Impact.ro și pe