Drama neștiută a lui Stelică, de la Chefi la Cuțite: „Mi s-a oprit inima”

Badea Violeta 02.06.2023, 19:26

Stelian Nistor sau Stelică, așa cum i se spune la Chefi la Cuțite, are o poveste de viață desprinsă din filme. Concurentul din echipa lui Florin Dumitrescu a făcut mărturirisiri care aproape că i-au făcut să plângă pe cei trei jurați. El a povestit prin ce dramă a trecut și cu ce probleme s-a confruntat de-a lungul vieții sale.

Drama lui Stelică de la Chefi la Cuțite. Prin ce a trecut concurentul din echipa lui Florin Dumitrescu

Stelian Nistor de la Chefi la Cuțite are o poveste de viață absolut emoționantă. Concurentul din echipa lui Florin Dumitrescu lucrează în bucătărie de la 17 ani și este decis să le arate tuturor talentul său la gătit.

Bărbatul le-a povestit juraților că, pe timp de iarnă, preferă să lucreze în Suedia, deoarece câştigă mult mai bine decât în țară şi îşi poate îmbunătăţi situaţia financiară.

„Lucrez în bucătărie de la vârsta de 16-17 ani. Eu lucrez în Suedia iarna. La început mi-am găsit de lucru în Centrul Vechi din Sibiu, am început ca ucenic, apoi am cunoscut bucătari, am învățat meserie.

Acolo am cunoscut un om care căuta bucătari în Suedia. M-am hotărât să plec pentru 5 luni. Am muncit foarte mult. Munceam zi de zi de la zece la zece seara. Dar nu îmi pare rău”, a precizat Stelian Nistor.

Citește și Gestul scârbos făcut de un concurent de la Chefi la Cuțite, în direct. Ar fi fost concediat în orice restaurant!

Stelian Nistor 3
Stelian Nistor 

„Am stat 65 de zile în spital și nouă luni de zile imobilizat la pat”

Imediat cum a revenit țară, Stelică de la Chefi la Cuțite a trecut printr-o perioadă extrem de grea. Acesta a suferit un accident de mașină și a stat în comă circa două săptămâni, apoi a avut nevoie de câteva luni ca să se pună pe picioare. Şi, ca şi cum toate astea nu ar fi fost de ajuns, tatăl său a murit, lucru care l-a afectat enorm pe concurent și chiar l-a dus la depresie.

„Când am venit acasă, am avut un accident foarte grav. Am plecat de acasă și cineva a intrat frontal în mine. Mergeam pe Națională (n.r. DN) și o mașină a intrat în mine.

Mi s-a oprit inima de trei ori. Am fost vreo 2 săptămâni în comă. Am stat 65 de zile în spital și nouă luni de zile imobilizat la pat”, a mai dezvăluit Stelian Nistor.

Citește și Cum a slăbit Cătălin Scărlătescu 48 de kilograme. Puțini știu secretul juratului de la Chefi la Cuțite!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...