Cum a slăbit Cătălin Scărlătescu 48 de kilograme. Puțini știu secretul juratului de la Chefi la Cuțite

Stan Filon 30.05.2023, 09:24

Cătălin Scărlătescu a reușit să slăbească nu mai puțin de 48 de kilograme! Celebrul bucătar nu a recurs la vreo operație de micșorare a stomacului, ci pur și simplu s-a ambiționat și a reușit să dea jos atâtea kilograme. Așa a scăpat și de porecla pusă de colegii de breaslă!

Cum a slăbit Cătălin Scărlătescu 48 de kilograme

Cătălin Scărlătescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Se află sub lumina reflectoarelor de ani buni, de când a început să participe la emisiuni culinare, în calitatea de jurat. A băgat spaima în concurenți ani și ani, iar greutatea sa îl ajuta să fie un tip dur, deoarece cântărea nu mai puțin de 148 de kilograme.

Ei bine, viața în bucătărie l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să câștige kilogram după kilogram, fiind nevoit să guste din preparatele sale. Celebrul bucătar a decis însă că trebuie să facă o schimbare radicală în dieta sa, pentru a putea slăbi. Și a făcut-o. A slăbit atât de mult încât fanii săi se întrebau dacă nu cumva celebrul bucătar a slăbit după ce a recurs la o operație de micșorare a stomacului. Nici vorbă de așa ceva! Cătălin Scărlătescu a vorbit despre cum a reușit să slăbească.

Cum a slabit Catalin Scarlatescu 48 de kilograme
Cum a slabit Catalin Scarlatescu 48 de kilograme

„Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru”

„Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferăm un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, spune Cătălin Scărlătescu.

Celebrul a recunoscut acum și ce poreclă i-au pus colegii de breaslă din cauza greutății sale. A avut însă puterea să recunoască de-abia după ce a slăbit nu mai puțin de 48 de kilograme, moment în care, probabil, a scăpat și de porecla de „Marele Alb”. Dezvăluirea a fost făcută în timpul emisiunii „America Express”, de la Antena 1, unde Cătălin Scărlătescu a participat alături de iubita sa, Doin Teodoru.

„Pe vremuri, lumea îmi zicea ‘Marele Alb. Cum de ce? Păi eram gras că un porc. De acolo vine Marele Alb. Nu știi ce e Marele Alb? Aveam 148 de kilograme și eram foarte gras”, i-a explicat Scărlătescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...