Drama nebănuită din trecutul actriței Demi Moore. A fost vândută de mama ei pe 500 de dolari. Secrete șocante

Ioana Nechifor 24.09.2019, 17:24
Drama nebănuită din trecutul actriței Demi Moore. A fost vândută de mama ei pe 500 de dolari. Secrete șocante

Demi Moore, actrița care a cunoscut celebritatea la nivel internațional și a ajuns să aibă fani în întreaga lume, ascunde o dramă care și-a lăsat puternic amprenta asupra ei. Îndrăgita vedetă a povestit momentele grele prin care a trecut și care i-au dat copilăria, dar și adolescența peste cap. Fanii au fost șocați să afle că aceasta a fost vândută de mama sa pe 500 de dolari pe când avea 15 ani. Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală din trecutul actriței internaționale!

Demi Moore, mărturisiri cutremurătoare despre drama trăită în adolescență

Tatăl natural a părăsit-o înainte să se nască, drept urmare Demi Mooare a crescut în grija mamei sale, Virginia King.

Alcoolică, femeia a fost la un pas de a-și lua viața de mai multe ori, însă actrița a fost cea care a reușit s-o salveze de fiecare dată.

Vedeta o împiedica de la acest gest extrem, scoțându-i cu mâinile pastilele pe care Virginia încerca să le ia pentru a se sinucide, este una din dezvăluirile cutremurătoare care i-au marcat copilăria actriței, care a fost relatată în cartea autobiografică „Inside Out”, lansată de curând în SUA.

Acestea nu sunt însă singurele experiențe grele care i-au dat viața actriţei Demi Moore peste cap. Un episod traumatizant a avut loc în adolescența acesteia.

La 16 ani, Demi Moore a plecat de acasă. La acea vârstă a reușit să se lanseze în actorie
La 16 ani, Demi Moore a plecat de acasă

În acea perioadă, Virginia își lua fiica cu ea prin baruri în speranța că tânăra sa fata va atrage atenția bărbaților, lucru care s-a și întâmplat.

Demi Moore avea doar 15 ani, când a fost violată de un bărbat, viol care a avut loc cu acordul mamei sale în schimbul sumei de 500 de dolari.

„A fost viol și o trădare fără limite”, a povestit recent actrița în cadrul emisiunii Good Morning America.

Demi Moore și Ashton Kutcher au format un cuplu vreme de șase ani. Cei doi au divorțat în 2011
Demi Moore și Ashton Kutcher au format un cuplu vreme de șase ani

Demi Moore, înșelată de Ashton Kutcher

Deși, este o femeie extrem de frumoasă, Demi Moore nu a scăpat nici ea de infidelitatea bărbatului iubit. În cartea autobiografică, aceasta a dezvăluit că fostul ei soț, Ashton Kutcher, a înșelat-o.

În plus, la insistențele acestuia, ea a ajuns să facă sex în 3, decizie pe care o regretă azi.

„Am vrut să îi demonstrez că sunt o persoană grozavă și distractivă”, a spus actrița Demi Moore, care a ajuns însă la concluzia că a făcut o mare greșeală.

Urmăriți Impact.ro și pe