Oana Zăvoranu, schimbare de look! Blondă, tunsă scurt și cu breton. Cum au reacționat fanii, când au văzut-o

Oana Zăvoranu, schimbare de look!

Când este vorba despre artă, orice efort își merită efortul! Se pare că pe această ideea mizează și Oana Zăvoranu, care s-a lăsat transformată de dragul rolului său din Sacrificiul, serialul difuzat miercurea și joia, de la ora 20.00, la Antena 1. Acesta a trecut printr-o schimbare radicală de look, reușind să ia pe toată lumea prin surprindere. Fanii au apreciat în număr mare cea mai recentă imagine postată de vedetă în mediul virtual.

Cum arată Oana Zăvoranu blondă și cu părul scurt

Blondă, cu părul scurt și cu breton, acesta pare un look pe care Oana Zăvoranu nu ar fi tentată să-l încerce. Cel puțin, până acum, vedeta nu a optat niciodată pentru o astfel de transformare în ceea ce privește podoaba ei capilară.

Schimbarea de look a avut însă loc, dar s-a limitat strict pe platourile de filmare ale serialului Sacrificiul, pe care Antena 1 îl difuzează miercurea și joia de la ora 20.00.

Oana Zăvoranu și Conrad Mericoffer formează un cuplu în Sacrificiul. Cei doi joacă în serialul de la Antena 1

Oana Zăvoranu și Conrad Mericoffer formează un cuplu în Sacrificiul

Diva, personajul pe care ea îl joacă în serialul Antenei 1, a afișat o imagine pe care fanii au apreciat-o în număr mare.

“Cât de mult te poate schimba o perucă, o tunsoare și o culoare de păr! Niciodată nu m-aș face așa decât pentru lucruri importante, cum se întâmplă azi la filmările serialului Sacrificiul”, a scris vedeta pe instagram.

Oana Zăvoranu, complet schimbată. Transformarea a avut loc pentru rolul ei din Sacrificiul

Oana Zăvoranu, complet schimbată

Cum au reacționat fanii, când au văzut-o pe Oana Zăvoranu

Reacțiile internauților au fost în favoarea ei. Oana Zăvoranu a primit numeroase mesaje, iar imaginea de pe platourile de filmare a strâns peste 4600 de like-uri din partea fanilor.

“Să nu recunosc persoana! 😅 M-am uitat la numele contului să văd cine este. Dar să știi, că nu e rău deloc nici așa”, sună unul dintre mesajele primite de actrița din Sacrificiul.

“Ce tare! Aproape că nu te-am recunoscut, Oana! Îți stă bine cu orice, așa-i cu omul frumos, e frumos oricum.”

“Oanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ești superbaaaaaaaaa! Vopsește-te așa că îți stă superb și ninsoarea asta te aranjează bine de tot”, i-a mai scris cineva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI