Dramă la Hollywood! John Travolta, în lacrimi. Anunțul devastator despre soția sa

Rădulescu Valentin / 13.07.2020, 13:02

Dramă totală la Hollywood. Soția marelui actor John Travolta s-a stins din viață duminică, iar anunțul a fost făcut chiar de către soțul ei, care a povestit îndurerat prin tot ce a trecut.

John Travolta, anunțul îndurerat!

Kelly Preston, soția marelui actor, John Travolta, s-a stins din viață duminică. Aceasta se afla la vârsta de 57 de ani și suferea de cancer la sân de mai bine de doi ani. Alături de soțul ei, Kelly Preston a jucat recent în filmul Gotti. De astfel, actrița mai era cunoscută și din filme precum Jerry Maguire. Din păcate Kelly Preston nu a mai putut face față unei asemenea boli incurabile, anunțul decesului fiind făcut chiar de către soțul ei.

„Cu inima foarte grea, vă spun că frumoasa mea soție Kelly a pierdut lupta de doi ani cu cancerul de sân. Ea a dus o luptă curajoasă, în care a avut dragostea și sprijinul multor persoane. Iubirea și viața lui Kelly nu vor fi niciodată uitate.

Pentru un timp, voi fi alături de copiii mei, care și-au pierdut mama, așa că îmi cer iertare în avans pentru faptul că nu veți auzi de noi o vreme”, a scris actorul pe Instagram.

Dramă la Hollywood! John Travolta, în lacrimi. Anunțul devastator despre soția sa
Dramă la Hollywood! John Travolta, în lacrimi. Anunțul devastator despre soția sa

Încă o tragedie în familie

John Travolta și Kelly Preston au fost căsătoriți 29 de ani. În tot acest timp, cei doi au întemeiat o familie frumoasă. Din păcate, în prezent mai au doi copii, Ella (20 de ani) și Benjamin (9 ani). Cei doi actori îl mai aveau împreună și pe Jett, fiul lor care s-a stins în ianuarie 2009 la vârsta de numai 16 ani, atunci când toată familia se afla în vacanță la Bahamas.

„Nu am mai întâlnit nicio altă persoană la fel de curajoasă, puternică, frumoasă şi iubitoare ca tine”, a scris Ella, fiica actriței, într-un mesaj dedicat mamei sale.

Kelly Kamalelehua Smith, pe numele său real, a fost născută în Honolulu și și-a schimbat numele în Kelly Preston, înainte ca aceasta să obțină primul rol în comedia romantică ”Mischief”, din 1985. După apariția în acest filme, Kelly a făcut parte din distribuția unor alte comedii de succes, precum ”Secret Admirer”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI