Divorț neașteptat în showbiz! Motivul pentru care actrița Christina Ricci și soțul ei se despart, după 7 ani de căsnicie

Iancu Andreea / 03.07.2020, 15:19

Hollywood-ul are mereu subiecte incitante despre noi relații sau despărțiri. Așa se face că cel mai recent divorț anunțat este cel dintre Christina Ricci și soțul său. Povestea de dragoste dintre ei a ajuns la final după ce actrița a trecut printr-o situație neașteptată. Decizia a fost fără echivoc.

Divorț în urma violenței domestice

Actrița Christina Ricci a trecut prin clipe groaznice, după ce miercuri a avut loc un episod violent între ea și soțul său. Astfel, vedeta a apelat chiar la intervenția poliției. Căsnicia Christinei cu tehnicianul şi producătorul de film James Heerdegen a luat o întorsătură urâtă. Deși cuplul părea a fi unul destul de discret, se pare că aparențele înșeală. Potrivit okmagazine.ro, soțul vedetei ar fi fost extrem de violent cu aceasta.

Cum mariajul dura deja de șapte ani, mulți se întreabă dacă această ieșire nervoasă este chiar și singura. Este foarte posibil ca bărbatul să mai fi reacționat violent în trecut. Totuși, Christina a acționat corect și prompt acum.

Pe de altă parte, Ricci a decis să depună actele de divorț, în care a invocat drept motiv diferențele ireconciliabile. Totodată, actrița a solicitat și custodia totală a copilului de 5 ani, Freddie, pe care îl are împreună cu bărbatul. Se pare că episodul violent pentru care a fost chemată și poliția i-a fost de ajuns vedetei.

Fostul soț a primit ordin de restricție
Fostul soț a primit ordin de restricție

Decizia divorțului a fost neașteptată

O prezență în general discretă, Christina Ricci părea să se bucure de un mariaj liniștit. Ricci s-a căsătorit încă din octombrie 2013 în Manhattan cu producătorul de film James Heerdegen. De asemenea, într-o postare recentă, de Ziua Tatălui, vedeta a scris un mesaj simpatic legat de James: “Te iubim, tati”.

Pe de altă parte, viața bate filmul. Iar lucrurile păreau să nu mai fruncționeze între cei doi, de vreme ce miercuri poliția din Los Angeles a primit o solicitare. Apelul disperat era legat de un caz de violență domestică din zona Woodland Hills. Victima, din păcate, era chiar actriţa Christina Ricci. În urma intervenției, vedeta a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Heerdegen. Bărbatul nu a fost totuși arestat, dar a fost obligat să părăsească locuinţa conjugală. Acesta nu mai are dreptul de a se apropia de soția sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI