Drama din viaţa lui Gabriel Cotabiță. Artistul, din ce în ce mai bolnav: „Supravieţuiesc numai”

Badea Violeta 01.11.2021, 17:43
Drama din viaţa lui Gabriel Cotabiță. Artistul, din ce în ce mai bolnav: „Supravieţuiesc numai”

Gabriel Cotabiță a împlinit astăzi, 1 octombrie, vârsta de 66 de ani. Cu această ocazie, artistul a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV. Din păcate, vedeta și-a îngrojirat fanii cu povestea sa. Iată ce mărturisiri a făcut îndrăgitul cântăreț.

Gabriel Cotabiță se confruntă cu probleme de sănătate

În urmă cu cinci ani, Gabriel Cotabiță a suferit un stop cardiorespirator, într-o sală de fitness de la un hotel din București. Vreme de trăi săptămâni, artistul a stat în comă, fiind internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală.

Din fericire, solistul a reușit să-și revină în mod miraculos și a fost transferat la Spitalul Elias pentru recuperare. De atunci, Gabriel Cotabiță este un alt om și nu mai poate să facă toate lucrurile pe care le făcea înainte. În emisiunea lui Cătălin Măruță, cântărețul a mărturisit că are numai probleme de când a suferit atacul cardio-respirator.

„De vreo 2 ani, supraviețuiesc numa’. Se numește supraviețuitorul. De când am schimbat anul, am trecut prin probleme de sănătate ciudate. De 5 ani mi se tot întâmplă, de când am stat în comă. Se pare că anul acesta a fost nefast pentru mine.”, a declarat Gabriel Cotabiță.

Gabriel Cotabita se confrunta cu probleme de sanatate
Gabriel Cotabita se confrunta cu probleme de sanatate

A fost infectat cu Covid-19

Gabriel Cotabiță se numără printre vedetele care au fost infectate cu virusul Covid-19. Artistul s-a confruntat cu această boală anul trecut, iar Revelionul și l-a petrecut pe patul de spital.

„Am fost de Revelion în spital, cu covid-19. Apoi m-am internat cu tiroida, luna trecută, când am făcut atacul cerebral. Nu a fost AVC, dacă era, nu mai eram aici. A fost cu tiroida. Nu m-am operat, m-am tratat. A fost o întâmplare nefericită, nimic nu o prevestea.”, a declarat solistul.

Gabriel Cotabiță crede în astrologie

Artistul a recunoscut că își face mereu astrograma și de foarte multe ori aceasta i-a prezis ceea ce avea să se întâmple. De exemplu, stopul cardiorespirator de acum cinci ani a fost intuit de astrologul său.

„Am făcut o astrogramă, mereu fac. Sunt Scorpion, trebuie să știu ce se întâmplă. Mi s-a zis ce urmează. Astrograma se schimbă, treci prin diverse. Mi-a făcut-o o prietenă la început de an și mi-a zis că o să am o problemă, dar scap de ea. Nu m-am speriat, sunt obișnuit. Problema vine, tot ce poți să faci e să fi pregătit, trebuie să nu te speri, să nu se sperie cei din jur.

Ei nu se așteaptă. Și rândul trecut mă simțeam bine, cei din jurul meu erau disperați. M-a luat salvarea de acasă, a fost foarte dificil. Am fost la Victor Babeș, am stat singur în cameră. M-am tratat cu pastile, a apărut tiroida pentru că a vrut ea. Nu mă interesează motivul apariției. Mi se trage câte una ca să mă potolească, să mă liniștească. Nu am niciun fel de restricție, doar la femei, dar asta e altă poveste. M-am căsătorit.

Linia vieții la mine a fost extrem de zbuciumată. Acum am scăpat de probleme. Trebuie să stai cu cine trebuie când îți faci astrograma. Atenție, nu are legătură cu chiromanția. Trebuie doar să te avertizeze, nu îți zice cu siguranță. Mi-a prevestit accidentul de acum 6 ani, atunci nu credeam”, a mărturisti Gabriel Cotabiță pentru emisiunea La Măruță, de la Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...