EXCLUSIV

Cum s-au căsătorit Gabriel Cotabiță și actuala soție după ce și-a revenit din comă. ”Îi spusesem să nu mă părăsească” (exclusiv)

Iancu Andreea 08.08.2021, 16:56
Cum s-au căsătorit Gabriel Cotabiță și actuala soție după ce și-a revenit din comă. ”Îi spusesem să nu mă părăsească” (exclusiv)

Gabriel Cotabiță este unul dintre artiștii cu renume în muzica românească, care însă a fost la un pas de moarte în luna mai a anului 2015, când a suferit un infarct. După ce a reușit să se salveze, datorită credinței și sprijinului din partea medicilor, cântărețul și-a schimbat complet modul în care privește viața. Acesta iubește din nou și reușește să își găsească echilibrul, astfel încât să prevină problemele de sănătate. În plan amoros, puțini cunosc cum s-au căsătorit Gabriel Cotabiță și actuala soție, după ce el și-a revenit din comă. Cântărețul a dezvăluit care a fost momentul în care a decis să renunțe la viața de burlac.

Cum s-au căsătorit Gabriel Cotabiță și actuala soție. Artistul abia își revenise din comă

Viața se poate schimba într-o clipă, iar Gabriel Cotabiță este omul care confirmă acest lucru. După ce în mai 2015 a suferit un infarct, în timp ce se afla la sala de fitness, artistul, care a învins lupta cu moartea, privește cu alți ochi noua șansă. Acesta este recunoscător că a fost salvat și încearcă în fiecare zi să descopere noul plan al Divinității pentru el. Despre cum s-au căsătorit Gabriel Cotabiță și actuala soție a povestit chiar artistul, într-un interviu, acesta făcând recent dezvăluiri pentru redacția Impact-Playtech, despre viața sa în această perioadă.

Cotabiță și Alina s-au căsătorit în 2015, la scurt timp după ce cântărețul și-a revenit din comă. Cei doi se bucură de o poveste de dragoste desprinsă din romanele de dragoste, în ciuda faptului că solistul a mai fost căsătorit înainte și are trei fiice: Eliza, Aela și Milena. Cuplul își dorea să bifeze o nouă etapă în relație încă dinainte de incident, însă lucrurile s-au așezat perfect pentru ei după ce Gabriel și-a revenit. În plus, grija Alinei pentru el în perioada aceea dificilă l-a făcut să realizeze că a făcut o alegere bună atunci când a cerut-o de soție.

Ne-am mutat împreună numai după ce m-am întors eu din… întâmplările mele. Dar aveam intenţii serioase şi înainte, doar îi spusesem să nu mă părăsească. Am întrebat-o, într-o seară, dacă nu vrea să ne căsătorim, iar ea a zis: ‘Tu ţi-ai revenit suficient încât să ştii ce spui?’ Şi m-am bucurat că a zis ‘Da!’. Contează felul în care s-a comportat ea, după comă. A fost o dovadă de dragoste total dezinteresată., povestea Gabriel Cotabiţă, într-un interviu.

Cum s-au căsătorit Gabriel Cotabiță și actuala soție
Gabriel Cotabiță și soția sa, Alina

„Ea merge la muncă, eu o aștept cu drag acasă”

Artistul și-a schimbat complet modul de viață de la momentul accidentului. Acesta are grijă să aibă un stil de viață cât mai sănătos, nu se expune în perioadele extrem de călduroase și se asigură că își continuă activitățile fizice în mod moderat, la recomandarea specialiștilor. În interviul oferit impact.ro, Gabriel Cotabiță a mărturisit că vara aceasta a evitat spectacolele de pe litoral, preferând să rămână în casă, la răcoare. Pe de altă parte, Alina, soția sa, este cea care lucrează, ca manager de proiecte.

Pentru că este prea cald, nu am mai acceptat spectacole pe Litoral, nu am nici petreceri private, am avut destule, vara trecută. Am în casă toate ventilatoarele pornite, nu am aer condiționat, așa trecem peste caniculă. Mai merg la sala de sport, dar acum e în concediu. Mai fac exerciții fizice, dacă renunți la sport ești pierdut! Nu fac exerciții fizice grele sau ușoare, nu asta contează. Atunci, când am avut acel necaz, așa s-a întâmplat, așa a fost să fie. Totul este acum în regulă, este sub control, pregătesc noutăți pentru fani, câteva piese frumoase de dragoste. Iar soția mea, Alina, este la serviciu, lucrează ca manager de proiecte. Ea merge la muncă, eu o aștept cu drag acasă, ca de fiecare dată, a dezvăluit Cotabiță pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...