EXCLUSIV

Ce diagnostic i-au pus medicii lui Gabriel Cotabiță. Vestea vine la 6 ani după ce a fost la un pas de moarte EXCLUSIV

Ana Anitoiu, Carmen Andrei 12.10.2021, 18:43
Ce diagnostic i-au pus medicii lui Gabriel Cotabiță. Vestea vine la 6 ani după ce a fost la un pas de moarte EXCLUSIV

Gabriel Cotabiță a ajuns din nou la spital și a primit de la medici un diagnostic ce le-a speriat pe soția și fiicele lui. Vestea vine la șase ani după ce artistul a fost la un pas de moarte.

Ce diagnostic a primit Gabriel Cotabiță

Gabriel Cotabiță a suferit în urmă cu cinci ani un atac cerebral, a ajuns în comă și a avut nevoie de o perioadă îndelungată de recuperare. Deși șansele sale de supraviețuire erau minime, artistul și-a revenit și și-a reluat viața. Însă, acum, artistul este din nou în spital.

”Gabriel Cotabiță a ajuns la spital cu simptome de AVC, accident vascular cerebral tranzitoriu, cu recuperare totală. Se simte bine, soția și fetele lui s au speriat foarte tare. Sunt șanse ca mâine să fie externat, dacă lucrurile merg bine”, ne-au spus în exclusivitate pentru impact.ro surse din spitalul Colentina din București.

Ce diagnostic i-au pus medicii lui Gabriel Cotabita. Vestea vine la 6 ani dupa ce a fost la un pas de moarte EXCLUSIV
Gabriel Cotabita

Gabriel Cotabiță, un alt diagnostic recent

Noul diagnostic al lui Gabriel Cotabiță vine la câteva luni după ce el a fost depistat cu Covid-19. Cântărețul a fost internat atunci în spital, deși nu a avut o formă gravă a bolii. Una dintre fiicele lui a explicat motivul internării.

”Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate. El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte”, a spus la acea vreme una dintre fiicele lui pentru Antena Stars.

Gabriel Cotabiță, după ce a scăpat de moarte

După ce a scăpat de moarte, Gabriel Cotabiță a povestit că în perioada în care a fost în comă a avut parte de mai multe ”călătorii”, atât în destinații precum Roma, Filipine, Australia, cât și în timp, mai exact în Evul Mediu.

”Au fost nişte locuri care îmi dădeau puterea să cred că încă n-am terminat ceea ce aveam de făcut. Lucru care mi s-a confirmat ulterior, pentru că unul dintre mesajele pe care le primeam, pe care le simţeam în interiorul minţii mele, era «Nu te speria», dar eu mă întrebam «De ce sunt totuşi aici?»,

«Trebuie să te gândeşti cu totul şi cu totul altfel la viaţa pe care o vei urma de acum înainte şi trebuie să faci mult mai mult bine, să duci un mesaj de curaj şi de bucurie a faptului că nu se întâmplă nimic dacă dispari din viaţă». Toată lumea m-a întrebat dacă am văzut lumina albă. Fraţilor, lumina albă o vezi dacă vrei să mori, dacă vezi culoarul ăla e foarte posibil să te duci. Eu n-am văzut nicio secundă chestia asta“, a mai spus Gabriel Cotabiță.

Urmăriți Impact.ro și pe