Drama cutremurătoare pe care o ascunde soțul Andreei Bălan! George Burcea a luat o decizie radicală, după coșmarul cumplit prin care a trecut

George Burcea, soțul Andreei Bălan a traversat clipe grele în copilăria sa.

George Burcea, soțul Andreei Bălan a trecut prin clipe grele în copilăria sa. La rândul ei, mama sa a treversat momente cumplite în familia sa. Despre ce este vorba?

George Burcea, apel la empatie și umanitate

Soțul Andreei Bălan a transmis printr-o postare pe pagina sa de Facebook că el este pregătit să lupte împotriva violenței domestice, un aspect care a devenit deja un fenomen în comunitățile din toată lumea. George Burcea scrie cu sinceritate despre faptul că a copilărit „într-un mediu în care violența domestică era la ordinea zilei” și că „abuzurile psihice și fizice făceau parte din rutină”. Mama actorului a fost rănită grav la cap după o ceartă aprigă cu partenerul de viață. De altfel, bărbatul a și fost condamnat la închisoare după ce și-a ucis amanta cu 25 de lovituri de cuțit, transmite publicația wowbiz.ro.

„Sunt de-al vostru mai mult decât v-ați imagina. Și știți de ce? Pentru că și eu am crescut într-un mediu în care violență domestică era la ordinea zilei. Abuzurile psihice și fizice făceau parte din rutină. Știu că nu sunt singurul, știu că din păcate sunt prea mulți că mine, fie ei adulți sau copii acum. Din păcate suntem atât de mulți la nivel mondial încât nu există un număr exact care să ne reprezinte.
Toți vorbesc despre violență domestică, dar mulți care trăiesc cu ea ajung să o proiecteze că normalul lor și nu o mai pot defini. Cu atât mai mult să îi vadă și consecințele. Voi le știți? Fie că le știți sau nu, doriți să va alăturați cauzei mele?

Am decis să lupt împotriva violenței domestice prin diverse mijloace, însă lupta nu e de ajuns. Trebuie să ne educăm în această direcție pentru a o combate. Cum facem asta? Facem o carte despre mama mea, eroul ridicat din violență domestică, un film despre ea la al cărui scenariu lucrez deja și o campanie amplă!
Susține și tu campania și ajută la educarea populației! Da click pe linkul de mai jos și da-l mai departe celor ce au nevoie să îl vadă și nu numai, iar susținerea ta va fi răsplătitã cu un tricou care îmi va purta mesajul!

Mulțumesc, eroilor! Spor la educare și la vindecare!”

Părinții lui George au divorțat, în cele din urmă. După mai mulți ani de la separarea lor, George Burcea a încercat să reia legătura cu tatăl său, însă din păcate acesta a devenit foarte violent, fiind aproape chiar să-și înjunghie fiul. Pe fondul celor întâmplate, actorul a inițiat o campanie de conștientizare a violenței domestice, măsură pe care o susține și soția sa, Andreea Bălan.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI