Andreea Bălan, în lacrimi. Mesajul răvășitor pe care l-a postat despre Mihai Constantinescu

Diana Radu 30.10.2019, 12:39
Andreea Bălan, în lacrimi. Mesajul răvășitor pe care l-a postat despre Mihai Constantinescu

Andreea Bălan a fost puternic afectată de moartea celebrului artist Mihai Constantinescu, iar pentru a-și exprima durerea și suferința, artista a postat un mesaj răvășitor în mediul online, în care le dezvăluie fanilor legătura specială pe care o avea cu Mihai Constantinescu.

Legătura neștiută dintre Andreea Bălan și Mihai Constantinescu

Ce amintiri o leaga pe Andreea Balan de regretatul Mihai Constantinescu
Ce amintiri o leaga pe Andreea Balan de regretatul Mihai Constantinescu

”Am apărut prima oară la tv la vârstă 10 ani datorită lui Mihai Constantinescu care m-a remarcat la un spectacol pentru copii în Ploiești și în acea zi mi-a urat să devin o mare cântăreață. Anii au trecut și eu nu am uitat niciodată binele pe care mi l-a făcut și cuvintele pe care mi le-a spus atunci. Mereu i-am fost recunoscătoare. Mihai a pierdut lupta cu viață și sunt profund îndurerată…A plecat un om minunat, talentat și un bun prieten. Șlagărele sale, în schimb, vor fi nemuritoare și îți mulțumim pentru muzică!”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

Vestea că Mihai Constantinescu s-a stins din viață a întristat multe celebrități, care au povestit fiecare ce amintiri îi leagă de artistul care a bucurat inimile tuturor prin cântecele sale.

„Ce a avut Mihai particular şi foarte agreabil pentru public? În primul rând, era extrem de vesel, venea cu emoţie pozitivă în faţa publicului. Contribuia faptul că era foarte frumuşel, era un etern adolescent. Nu a fost un Don Juan – acela era Cornel Constantiniu – el era la început un adolescent care îţi cântă cu chitara, genul care se purta atunci când se pleca în tabără cu trenul”, a declarat Corina Chiriac.

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie, în jurul orei 19:10, la Spitalul Floreasca, acolo unde era internat de câteva luni bune. Potrivit primelor surse, se pare că decesul a survenit în urma unui stop cardio-respirator, iar medicii nu au reușit să-l mai salveze, în pofida eforturilor care au durat nu mai puțin de 50 de minute.

Urmăriți Impact.ro și pe