Drama cumplită pentru o mamă din Cluj! Băiețelul de 8 ani, dispărut de câteva zile, găsit mort în mașina tatălui

Madlen Moraru 28.07.2020, 18:00
Drama cumplită pentru o mamă din Cluj! Băiețelul de 8 ani, dispărut de câteva zile, găsit mort în mașina tatălui

Dramă de nedescris pentru o mamă din Cluj. Femeia a aflat la câteva zile după ce și-a dat băiețelul dispărut și ce s-a întâmplat cu fiul ei de doar 8 ani. Trupul neînsuflețit al băiatului a fost găsit în această marți de către autorități, fiind vorba despre momente tragice.

Drama cumplită pentru o femeie din Cluj

Femeia din Cluj a alertat poliția după ce fiul ei de 8 ani nu a mai fost adus acasă de către tatăl lui. Takacs Gyorgy a fost dat dispărut încă de pe 25 iulie 2020, iar în această marți, cu câteva ore în urmă, s-a aflat care a fost soarta micuțului. Din câte se pare, din primele informații date publice, copilul a fost găsit fără suflare.

Drama cumplită pentru o mamă din Cluj! Băiețelul de 8 ani, dispărut de câteva zile, găsit mort în mașina tatălui
Băiețelul de 8 ani, dispărut de câteva zile, a fost găsit mort pe bancheta din mașina tatălui său

În mod șocant se pare că ar fi vorba despre o crimă, dată fiind natura rănilor suferite de către copil. Legiștii aflați la fața locului au stabilit că Takacs Gyorgy a fost înjughiat în inimă. Totodată, trupul neînsuflețit al copilului se afla pe bancheta din spate a mașinii tatălui său, în zona localității Lita.

Băiețelul ei de 8 ani, dispărut de câteva zile, a fost găsit mort în mașina tatălui

Femeia din Cluj a alertat poliția după ce nu a mai putut lua legătuta cu fiul ei încă din seara de sâmbătă. Și sora acesteia a făcut un apel disperat pe rețelele sociale, în speranța că micuțul va fi găsit teafăr și nevătămat. Mama lui Takacs Gyorgy ar fi trebuit să îl recupereze de la fostul ei partener, tatăl băiatului, ei fiind divorțați de un an, însă fiind în situația în care împărțeau custodia copilului. Bărbatul îl ducea adesea pe micuț și peste graniță, până în Ungaria, unde locuia. A fost presupus că după gestul cumplit, tatăl băiatului și-ar fi curmat zilele.

Femeia a încercat să vorbească cu acesta, în seara de sâmbătă, iar când a cerut să îl aducă înapoi pe copil, tatăl acestuia i-a spus că este mult prea târziu, potrivit celor de la observatornews.ro. Cazul a fost deja preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.